Deea şi Dinu Maxer nu mai pot avea copii! Motivul, dezvăluit chiar de artist / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Deea şi Dinu Maxer nu mai pot avea copii! Motivul, dezvăluit chiar de artist / VIDEO © arhivă

Deea şi Dinu Maxer trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieţii lor! Părinţi pentru doi copii, fată şi băiat, se bucură de fiecare moment petrecut în patru. Patru vor rămâne şi de acum înainte, dat fiind faptul că Deea nu mai poate face copii! Motivul a fost dezvăluit chiar de Dinu Maxer. 

În luna octombrie a anului 2019, Deea Maxer a adus-o pe lume pe Maysa, prin operaţia de cezariană. Atunci, complicaţiile le-au dat bătăi de cap celor doi. Deea a avut o "mică hemoragie", după cum o numeşte soţul ei. 

Deea Maxer a avut probleme la naşterea fetiţei. Dinu a povestit tot ceea ce s-a întâmplat în sala de operaţie. Deea a trecut printr-un travaliu cumplit, iar varicele de pe organele interne au dus la complicaţii. 

Acesta este motivul pentru care Deea şi Dinu Maxer nu vor mai putea alţi copii. 

"Deea a făcut a doua cezariană... Operaţie peste operaţie... Toată lumea ştie ce înseamnă varice, dar varicele interne sunt ceva mai grav şi atunci a fost o mică hemoragie care ne-a speriat. Operaţia care ţinea 45 de minute s-a transformat într-o operaţie de o oră jumate", a povestit Dinu Maxer pentru Star Matinal de Weekend.

Şi Deea Maxer a avut câteva cuvinte de spus despre acest episod, în urmă cu puţin timp. Artista a precizat că şi-a dorit enorm formula de familie de patru persoane. Şi-a văzut visul cu ochii!

"Această complicaţie a dus şi la faptul că eu nu o să pot să mai am o altă sarcină şi să mai pot să fac un alt copil, dar mă mulţumesc cu ce am", a mai spus Deea Maxer recent, la Agenţia Vip.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro