Detalii de ultimă oră despre tatăl campioanei! Tatăl fratelui Georgianei face dezvăluiri incredibile despre părintele tinerei

Detalii de ultimă oră despre tatăl campioanei! Tatăl fratelui Georgianei face dezvăluiri incredibile despre părintele tinerei © Acces Direct

Detalii de ultimă oră despre tatăl campioanei! O persoană, foarte importantă, din familia Giorgianei face dezvăluiri incredibile despre părintele tinerei cu sufletul împietrit de... neputinţă!

Campioana mulatră, tânăra de 23 de ani care își caută cu disperare tatăl, a aflat noi informații care ar putea să o ducă mai aproape de părintele ei. La „Acces Direct”, a aflat detalii chiar de la fratele mamei sale.

„În 2001, când am cunoscut-o eu (n.r. pe Ileana Lupu, mama Giorgianei). A rămas însărcinată cu... Am un băiat. Fratele Giorgianei are 17 ani. Mi-a luat băiatul şi a plecat! Ea (n.r. Ileana Lupu, mama Giorgianei), când a venit la mine, nu mi-a spus că mai are o fată. A spus că: "Mergem până la o nepoată de-a mea pe Ghiocelul"... Că era o casă de copii, pe o Stradă Ghiocelul, la Bacău. Şi m-am dus, i-am dus nişte haine acolo. Am văzut că era micuţă, aşa, era cu părul creţ. Zic: Dar fata asta nu e româncă. Ce naţie e fata asta?”, a spus fratele mamei Giorgianei, la „Acces Direct”.

Unde este tatăl Giorgianei?

Dar ce știe, mai exact, despre tatăl pe care Giorgiana îl caută cu atâta disperare? Spune că este în Constanța, că este căsătorit cu altă femeie, însă acest lucru este contrazis chiar de mama Giorgianei, care susține că este la București.

„Dar totul a fost o înscenare, că nu era la Bucureşti, era în Constanţa, în Medgidia, pe undeva”, a mai spus bărbatul.

Există și o veste bună. Campioana Giorgiana a primit o ofertă de finanțare pentru a scrie o carte despre povestea ei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro