Detalii neştiute din familia lui Laurette. Bruneta este pregătită să-şi cunoască fraţii! "Eu sunt cea mai mare" / VIDEO

Detalii neştiute din familia lui Laurette. Bruneta este pregătită să-şi cunoască fraţii! "Eu sunt cea mai mare" / VIDEO © captură video

Laurette a luat o decizie surprinzătoare, la început de an! Mulatra are de gând să plece în Africa, acolo unde locuieşte tatăl ei, pentru a-şi cunoaşte şi fraţii. Este extrem de entuziasmată!

Invitată în platoul emisiunii "Răi Da Buni", Laurette a dezvăluit că tatăl ei i-a propus să meargă din nou în Africa. De data aceasta, şi pentru a-şi cunoaşte fraţii. 

"Mi-a zis să merg în Africa. Îmi doresc foarte mult sa ajung, pentru că am vorbit şi cu fraţii mei. Doi dintre ei sunt în China la studii. Eu sunt cea mai mare. Am luat ce a fost mai frumos de la el, eleganţa. Tata a terminat ASE-ul aici, iar acolo lucrează în Minister. Nu ne-am văzut niciodată faţă în faţă. Una dintre fete se numeşte Marina şi seamănă perfect cu mine", a declarat Laurette la "Răi Da Buni".

Laurette şi-a cunoscut tatăl biologic în 2010, la o emisiune tv. Christian Atindehou a părăsit-o pe brunetă pe când avea doar patru luni! 

"Nu ne-am văzut din 2009, dar vorbim pe Instagram, de câte ori avem ocazia. Voi pleca în noiembrie în Tanzania şi sper să vină tatăl meu acolo. În noiembrie o să aibă un eveniment şi o să îl rog să vină să ne întâlnim. El lucrează în guvern", spunea Laurette despre tatăl ei, în 2019.

Ajuns în România ca student, Christian Atindehou a făcut o facultate la Cluj şi apoi s-a mutat în Capitală, unde a cunoscut-o pe mama lui Laurette, Cornelia. Cei doi au fost împreună timp de patru ani, cât a urmat cursurile ASE-ului. Odată cu plecarea lui din ţară, s-a rupt şi lanţul de iubire. Christian Atindehou a încercat de mai multe ori să vină în România pentru a-şi cunoaşte fiica, dar a fost împiedicat de problema vizei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro