Laurette a primit inelul cu diamante! "Dragostea vine când te aştepţi mai puţin" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Laurette a primit inelul cu diamante! "Dragostea vine când te aştepţi mai puţin" / VIDEO © captură video

Anul 2020 a început pentru Laurette într-un mare stil! Petreceri peste petreceri şi... un mic cadou. Mic, mic, dat valoros! Laurette a primit inelul cu diamante. De la cine? Ei bine, mulatra a spus adevărul gol-goluţ într-un interviu acordat pentru Antena Stars!

Laurette a fost surprinsă de reporterii Antena Stars la un eveniment exclusivist din Capitală. Întrebată de noutăţile din viaţa ei, mulatra şi-a amintit de ultimul cadou.

"Am primit un inel!", a spus Laurette, cu zâmbetul pe buze.

De la cine l-a primit? Logic că nu de la o femeie, nu?! Inelul este unul extrem de valoros, cu aur roz şi diamante. Nu a fost cerută în căsătorie, ci l-a primit cu ocazia zilei sale de naştere. Cu riscul de a dezamăgi fanii lui Laurette, vă spunem că bărbatul care i l-a oferit nu este iubitul ei, ci doar un prieten vechi. 

"De la un bărbat, doar nu-l primeam de la o femeie. Este cu aur roz şi cu diamante. Un inel pe care l-am primit de ziua mea. Mai întârziat, dar contează că l-am primit. Îmi place foarte mult. Nu e din România (n.r el)", a declarat vedeta.

Cei doi au o relaţie frumoasă de prietenii de mult timp şi, când s-au revăzut, bărbatul, încă misterios, i-a dăruit acel inel cu diamante. Seara, au luat masa împreună şi au depănat amintiri.

Laurette a atras atenţia asupra faptului că nu are o relaţie şi, când va fi cazul, va spune! Ca întotdeauna.

"Avem o relaţie frumoasă de prietenie. Suntem prieteni de mai multă vreme, nu ne-am văzut de ceva timp. Ne-am văzut întâmplător şi mi-a dat acest inel, cu ocazia zilei mele de naştere. Am cinat împreună. Eu sunt foarte sinceră şi când e ceva serios şi sunt îndrăgostită, spun! Dar nu e cazul!", a mai spus Laurette pentru Antena Stars.

"Dragostea vine când te aştepţi mai puţin. Nu am o relaţie", a încheiat mulatra.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro