Din brațele soțului, coana Valentina îi cere socoteală amantului! Pe cine alege? „Tata la copii” sau... „pofta inimii”? / VIDEO

Din brațele soțului, coana Valentina îi cere socoteală amantului! Pe cine alege? „Tata la copii” sau... „pofta inimii”? / VIDEO © Captură Video

A crezut că și-a găsit jumătatea, dar s-a înșelat. Bărbatul de care s-a îndrăgostit nebuneşte și pe care încă îl iubește, i-a frânt inima. Este drama prin care trece o femeie de 48 de ani, care și-a părăsit soțul pentru amant. Însă amantul, aşa cum a primit-o în viaţa lui, aşa s-a şi despărţit de ea. Iar acum, femeia nu vrea decât să îi ceară mai multe explicații amantului pentru decizia luată.

Este vorba despre o telenovelă inedită, care își are acțiunea într-o comună din Galați. Valentina Gologan are 48 de ani, șase copii și o căsnicie de 31 de ani. Doar că, la un moment dat, flacăra pasiunii s-a stins în inima ei, așa că și-a găsit refugiul în brațele unui alt bărbat, în vârstă de 46 de ani.

Pentru că roata se întoarce, așa cum este vechea zicală, Valentina s-a trezit că amantul a părăsit-o, iar femeia acuză chiar că bărbatul a înșelat-o! Nelămurită, bulversată și cu inima prinsă între doi bărbați, a venit la „Acces Direct” pentru a-i cere lămuriri amantului.

Cum a reacționat soțul

Soțul nu pare foarte deranjat de cele întâmplate. Chiar dacă Valentina a fugit în brațele unui alt bărbat, odată ce acesta i-a frânt inima, soțul a primit-o înapoi fără nicio problemă. Probabil și de aceea, chiar în timpul emisiunii, femeia și-a schimbat părerea și a făcut deja o alegere: pe partenerul care i-a fost alături timp de trei decenii!

La cererea Marei Bănică, care a remarcat că Valentina poartă o asemănare izbitoare cu regretata Ionela Prodan, femeia a făcut și o dedicație muzicală pentru soțul ei. Mesajul piesei spune cam totul despre povestea întortocheată în care s-a trezit gălățeanca: toată viața și-a căutat... fericirea!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro