Drama cumplită a unui celebru artist! Cântărețul a fost părăsit de iubita însărcinată în 3 luni! „Ea n-are de gând să păstreze copilul” / VIDEO

Drama cumplită a unui celebru artist! Cântărețul a fost părăsit de iubita însărcinată în 3 luni! „Ea n-are de gând să păstreze copilul” / VIDEO © Captură Video

Un celebru artist din România trece printr-o grea suferință. Cântărețul nu își mai găsește liniștea de când iubita lui, ființa pe care o iubește ca pe ochii din cap, a plecat de acasă, fiind însărcinată în 3 luni. Speriată că ea nu va păstra copilul, tânărul își strigă disperarea.

George Amon este un cunoscut artist din țara noastră. La 25 de ani, bărbatul se declară pregătit să devină tată, lucru la care visează de mult timp. Deși dorința sa părea să prindă contur, iubita lui, însărcinată în 3 luni, l-a lăsat baltă atunci când îi era lumea mai dragă. Potrivit spuselor cântărețului, tânăra s-a schimbat de când acesta a renunțat la evenimente și s-a anagajat.

„Numele este Alina. Nu am fost ani, făceam aproape un an (n.r. de relație). Numai că de două luni încoace totul s-a schimbat, nu mai suporta nimic, mereu pleca de acasă. Eu cu pandemia nu am mai avut treburi, să plec la evenimente. A trebuit să mă angajez și de fiecare dată când eu eram la muncă ea pleca de acasă”,  a spus tânărul pentru Acces Direct.

În continuare, George a povestit la „Acces Direct” că iubita lui i-a ascuns faptul că a fost însărcinată, el fiind cel care a aflat ultimul de faptul că tânăra așteaptă un copil. Artistul susține că are și alte motive de îngrijorare, deoarece a aflat din partea unor surse că femeia nu ar vrea să păstreze sarcina.

„Din anumite cauze și din spusele altora care m-au sunat de aseară până acum mi-au spus că ea n-are de gând să pastreze copilul”, a spus disperat tânărul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro