Dulcea răzbunare a lui Viorel. Soțul vulpiței și dansatoarea Emy. „I-a trecut numărul în telefon *Pâine”

Dulcea răzbunare a lui Viorel. Soțul vulpiței și dansatoarea Emy. „I-a trecut numărul în telefon *Pâine” © captură video

De la dragoste, la scandal şi înapoi! Veronica şi Viorel îşi schimbă stările de la o oră la alta. După o discuție aprinsă în platoul emisiunii și o conversație cu tatăl vulpiței care a stârnit reacții acide, a ieșit la iveală și dulcea răzbunare a domnului Stegaru. Mai mult, Viorel a fost surprins și fără verighetă. 

În timp ce vulpița, obligată de soțul ei, își ștergea tatuajele, Viorel s-a furișat să vorbească la telefon cu o misterioasă femeie. Despre cine este vorba? Chiar despre dansatoarea Emy, blondina care a pus-o pe jar pe Vulpița, când i-a dansat în față lui Viorel. 

„Te sun în parc și vorbim”, așa a încheiat Viorel conversația. Telefonul l-a înveselit teribil pe soțul vulpiței, care a început să cânte de fericire. 

„Nu știu pe ce planetă trăiești, Viorele”, a spus Veronica, după ce a auzit conversația dintre Viorel și dansatoarea Emy. 

Vulpița a început imediat să plângă! La scurt timp, a venit și bomba! Viorel i-a trecut numărul în telefon dansatoarei „Pâine”. 

„Credeți că mie nu-mi merge mintea?”, a întrebat Viorel imediat după ce s-a aflat. Vulpița a recunoscut apoi că i-a umblat în telefon soțului! 

Și ca treaba să fie treabă, dansatoarea a intrat în direct, prin videocall! 

„Eu nu pot să ies nicăieri zilele astea, dar vă invit săptămâna viitoare pe amândoi la o plimbare”, a spus dansatoarea Emy. 

„Mă simt călcată în picioare de Viorel! Nu mai pot!”, a spus vulpița, cerându-i tatălui său să vină să o ia de la București. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro