Edward Sanda, primele declaraţii despre relaţia cu Cleopatra Stratan! Trăiesc sau nu o poveste de dragoste?

+2 click pentru
galerie

Edward Sanda, primele declaraţii despre relaţia cu Cleopatra Stratan! Trăiesc sau nu o poveste de dragoste? © Instagram

Cleopatra Stratan nu mai e fetiţa care cânta "Ghiţă", ci este o domnişoară în toată regula! Cum lumea mondenă abia aştepta să o vadă cuplată, au apărut şi primele zvonurile... despre ea şi Edward Sanda. Totul a început după ce, de fapt, internauţii au sesizat o apropiere între ei. Multe fotografii, multe colaborării şi zâmbete largi pe chipuri. Formează sau nu un cuplu? Edward Sanda a spus lucrurilor pe nume!

Edward Sanda a oferit primele declaraţii, după ce toată ziarele au scris că s-a cuplat cu frumoasa Cleopatra Stratan, fiica celebrului Pavel Stratan. Pare-se că, potrivit celor spuse de artist, "nu este adevărat".

Aristul a recunoscut că există mai multe fotografii în care apare alături de Cleopatra Stratan, dar asta nu înseamnă că formează şi un cuplu. Edward Sanda a dezvăluit că între el şi fiica lui Pavel Stratan nu s-a pus niciodată problema de mai mult decât de o sinceră prietenie şi o colaborare muzicală.

"Sunt mai multe poze, dar între mine şi Cleopatra nu a fost niciodată nimic mai mult decât o prietenie sinceră. Nu s-a pus niciodată problema de mai mult decât să colaborăm muzical", a spus Edward Sanda pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, se aştepta la zvonuri! Însă, Edward Sanda nu-şi explică de ce s-a întâmplat abia acum, când ea este stabilită la Chişinău: "Mă aşteptam la astfel de zvonuri când ea era în Bucureşti", a mai precizat Edward Sanda.

La final, Edward Sanda a concluzionat totul în câteva cuvinte: "Nu sunt fericitul Ghiţă".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro