Acum e talentat şi îndrăgit de multe fane, dar uite cum arăta Edward Sanda în clasa I

+3 click pentru
galerie

Acum e talentat şi îndrăgit de multe fane, dar uite cum arăta Edward Sanda în clasa I © instagram

Este un cântăreţ talentat şi apreciat de sute de persoane, iar fanele suspină cu fiecare apariţie a tânărului. Da, despre Edward Sanda este vorba. Artistul a postat o fotografie ce a stârnit multe reacţii din parte fanilor. 

Edward Sanda este un tip foarte carismatic, iar orice apariţie a tânărului artist este foarte importantă pentru fanii săi. Ieri, în prima zi de şcoală, artistul a vrut să-şi surprindă fanii. Edward Sanda a postat o fotografie cu el în care apare în prima zi de clasa I. Fiind şi compozitor, artistul a compus şi câteva versuri pe care le-a publicat în dreptul fotografiei: ,,Clopoțelul a sunat/ Astăzi pentru voi copii/ Nici acum nu am uitat/ Cum a fost in prima zi''. Artistul îşi aduce aminte cu drag de copilărie şi oriunde se duce spune că a avut o copilărie frumoasă. Fotografia cu el din urmă cu mai bine de 10 ani a strâns numeroase reacţii din partea fanilor şi mulţi sunt de părere că Edward din copilărie seamănă foarte mult cu cel de acum. ,,Și când erai mic erai frumos/ Ce frumos erai când erai mic/ Vai ce drăguț erai'', au fost doar câteva dintre comentariile admiratorilor. 

S-a despărţit de iubită

Edward Sanda şi iubita şi-au spus "pa-pa". Întrebat ce s-a întâmplat, cântăreţul nu a vrut să dea prea multe detalii, însă a menţionat că nu acceptă minciuna într-un relaţie şi nici nu poate trece peste ea. 

"Ei, s-a întâmplat o extorsiune... De ceva timp (n.r. s-a produs despărţirea). Acum sunt mult mai atent. La un moment dat ajungi să nu îţi mai pui aşa sufletul pe tavă. Au fost mai multe lucruri. (...) Nu pot să trec în relație peste minciună", a spus artistul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro