Fiica celebrei Emilia Dițu a deschis uşa "casei acordurilor"! Aşa arată locuinţa Andreei Petricean / VIDEO

Fiica celebrei Emilia Dițu a deschis uşa "casei acordurilor"! Aşa arată locuinţa Andreei Petricean / VIDEO © captură video

În prag de mărţişor, echipa Acces Direct a intrat în "casa acordurilor", locul în care toată familia cântă, iar talentul s-a transmis de la mama celebră, la fiica... model! Între sute de perechi de pantofi cu toc, tablouri cu foiţă de aur, scoici, şi-o "baie zebră", se găsesc partituri vechi de peste o sută de ani. Cel mai frapant lucru însă a fost... o suviţă şi un costum de botez înrămate.

E un mic palat în care se împletesc nu doar stilurile arhirecturale, ci şi cele... muzicale! Să facem însă cunoştinţă, mai întâi de toate, cu gazda noastră faimoasă! Nimeni alta decât fiica Emilei Diţu! 

Cum arată casa în care mai toată familia... cântă? Ei bine... totul e împărţit pe zone. Fiecare etaj al reşedinţei are un proprietar şi un stil aparte. 

Dacă mulţi şi-au adus aminte cu nostalgie de fermecătoarea graţie a anilor '80, Emilia Diţu, ei bine, avem dovada că Andreea, fiica ei, i-a moştenit frumuseţea şi talentul!

Fiecare piesă din casă are istoria ei, iar biblioteca impozantă din sufragerie are şi ea o încărcătură deosebită. De departe, pianul este piesa de rezistenţă din livingul cu aer romantic. 

Se pare că stăpâna din umbră a casei, "mama Emy", preferă mobila stil cu masă întinsă, unde oaspeţii au acces la jocuri de societate şi sunt fermecaţi de aerul cald emanat deoportivă de accesoriile din casă. 

Lângă un orologiu de suflet, se remarcă un perete plin cu tablouri, diplome şi trofee muzicale.  La etaj, talentul artistic se transformă în... afacere.  

Un mini atelier plin de panglici, tull de toate culorile, mini-cufăraşe, fundiţe, costumaşe şi acceserii, fel de fel. Toate sunt alese cu grijă pentru un aranjament de mare clasă. 

Echipa Acces Direct a descoperit şi un tablou unicat cu un costumaş de botez, înrămat şi pus la loc de cinste! Este chiar costumaşul pe care l-a ales pentru fiul ei!

Între scoici, portative şi spoturi, în mansardă, se remarcă obiecte pline de culoare, dar şi de suflet, precum o carte sfântă.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro