Florin Piersic, anunţ bombă în direct, la Antena Stars: "Am fost la notar să-mi schimb..."

Florin Piersic, anunţ bombă în direct la Antena Stars: "Am fost la notar să-mi schimb..." © captură video

Florin Piersic a împlinit luni, 27 ianuarie, 84 de ani! Celebrul actor a încheiat această zi specială cu un interviu pe măsură, acordat pentru "Agenţia VIP". Dezvăluirile neaşteptate nu au lipsit!

Florin Piersic a fost sărbătorit în direct, la Antena Stars. Pentru emisiunea "Agenţia VIP", celebrul actor a acordat un interviu de-a dreptul spectaculos. Florin Piersic a ţinut încă de la început să îi transmită un mesaj prietenului său drag, Cristi Brancu, moderatorul emisiunii. 

"Vreau să-i transmit ceva scumpului meu prieten, Cristi Brancu... Au trecut atât de mulţi ani de când m-am întâlnit prima dată cu el! Atunci am aflat că el este jurnalist, scria la o revistă... Eu am fost printre cei aleşi de el să dau interviuri. Am continuat prietenia noastră cu emisiunile pe care a început să le facă. Vreau să spun că eu îl iubesc mult pe Cristi Brancu, el ştie asta!", a spus Florin Piersic.

Vârsta de 84 de ani l-a prins pe Florin Piersic extrem de entuziasmat de ce urmează să facă la finalul acestei săptămâni. Vineri, 31 ianuarie, actorul va ajunge la Londra, pentru a susţine două recitaluri. În sala în care se va întâmpla "magia" a jucat, preţ de multă vreme, şi actorul său preferat, Laurence Olivier.

"Am turneu la Londra, vineri, 31. Atunci am două recitaluri. Mă emoţionează ideea pentru că sunt îndrăgostit încă din studenţie de unul dintre cei mai mari actori englezi, Laurence Olivier. O să am recitalurile într-o sală în care Laurence Olivier a jucat mult timp", a mărturisit actorul.

Florin Piersic, anunţ în direct

Florin Piersic a mai dezvăluit în cadrul aceluiaşi interviu, în spirit de glumă, că a fost la notar să-şi schimbe buletinul! De fapt, spune actorul râzând, are în jur de 48 de ani. Cum toată lumea ştie că are 84, este modul lui de a impresiona!

"Eu nu am 84 de ani, am mult mai puţin! Special m-am îmbătrânit şi m-am dus la notar să-mi schimbe buletinul ca să mă facă mai bătrân. Să vă impresionez mai tare! Sunt atât de tânăr încât mă ţin de femei ca să nu cad! Eu cred că pe la 48 mă învârt", a încheiat Florin Piersic.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro