Gabriela Cristea, totul despre emisiunea Like a Star! Îi declară război în audienţă lui Dan Capatos. VIDEO

+4 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, totul despre emisiunea Like a Star! Îi declară război în audienţă lui Dan Capatos. VIDEO © arhivă

Se anunţă o perioadă plină de surprize pentru telespectatorii Antena Stars! Începând de luni, 21 octombrie, Gabriela Cristea revine pe micile ecrane într-o super producţie. 12 concurenţi, 6 fete şi 6 băieţi se vor bate pe urmăritori, iar Gabriela Cristea şi Dan Capatos... pe audienţă. Asta pentru că, la miezul nopţii, show-ul frumoasei prezentatoare continuă!

Invitată în platoul emisiunii "Răi Da Buni", Gabriela Cristea "a dat tot din casă"! Sau mai bine zis, "tot din vilă". Emisiunea "Like a Star" se filmează într-o vilă cu piscină interioară, acolo unde cei 12 concurenţi locuiesc şi fac content pentru a atrage cât mai mulţi urmăritori pe Instagram.

Şi doar nu fac degeaba! Se anunţă un premiu spectaculos. Din 21 octombrie, telespectatorii vor putea vedea "Like a Star" de luni până vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbăta, de la 18:45 la 20:45. La miezul nopţii, când şi Dan Capatos are emisiunea "Xtra Night Show", Gabriela Cristea nu va fi prezentă pe micile ecrane, dar show-ul, da! În acest interval se anunţă momente inedite cu cei 12 concurenţi.

"Eu n-am plecat niciodată practic! Şi nici nu mi-am luat concediu de maternitate. De luni mă întorc. Practic, eu m-am întors deja, am început filmările de vreo săptămână. Cum s-ar spune, m-am săturat de muncă la momentul ăsta... Glumesc! De luni începem, de la ora 18:45, înainte de "Răi Da Buni". Telespectatorii mai pot vedea o tură de emisiune, un calup de emisiune doar de reality, adică n-o să fie cu prezentator, doar ce se întâmplă acolo, de la ora 00:00", a dezvăluit Gabriela Cristea la "Răi Da Buni".

Nicoleta Dragne, ispită la Insula Iubirii, Diana Lincan, Naba Salem, Ana Maria Manolache, Alexandra Şerban şi Roxana Stancu, dar şi Cătălin Voicilă, Cristi Neagu, David Ionatan, Doru Zamfir, Kesu Ahmed şi Tavi Marcu Răzvan se vor lupta în urmăritori pentru marele premiu.

"Este vorba despre foarte mulţi oameni care îşi doresc să devină celebri. Fiecare în domeniul lui sau în ce poate! Este mai mult despre Instagram. Oamenii sunt semi-celebri. Miza este să obţină cât mai multe like-uri pe Instagram", a explicat prezentatoarea.

În fiecare săptămână, sâmbăta, în cadrul ediţiei de gală, unul dintre cei 12 concurenţi va fi nominalizat "starul săptămânii". Acesta va primi o stea şi dreptul de a face regulile în vilă timp de o sătpămână! Pentru că vor fi şi eliminări, castingul rămâne deschis pe perioada difuzării.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro