Asia Express 3. Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor fac ravagii pe Drumul Comorilor / VIDEO

Asia Express. Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor fac ravagii pe Drumul Comorilor / VIDEO © captură video

Simpaticilor, bine aţi venit în Asia Express! Sau mai bine zis în culisele Asia Express! Acolo unde puteţi vedea cum se descurcă cele mai curajoase vedete, în lupta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro! Şi când spunem că vedetele luptă din greu... să ştiţi că nu exagerăm deloc! Pentru că piedici sunt la tot pasul... şi de tot felul!

Însă, dincolo de toate greutăţile, simpaticii de la Asia Express fac paşi mici, dar siguri, pe drumul Comorilor. Şi oricât de dificil ar fi, nimeni nu vrea să se dea bătut. E şi cazul celebrei cântăreţe Nico şi al fiicei sale, Alexandra.

Nu ştim exact în ce a constat proba, însă Nico părea epuizată, la finalul ei. Ba chiar dornică de puţină... răzbunare!

"La 50 de ani, îi fac o... o surpriză! O excursie undeva. Dar o urc, nene, vreo 100 de... şi să-i zic: *"Haide! Haide! Haide! Haide! Haide!* Mă, dar ai o greutate în spate, adică nu poţi, frate! Şi sunt şi... Am o problemă! Astăzi chiar am o problemă foarte nasoală şi nu pot! Nu mai pot! Deci pur şi simplu! Am zis că... Îmi venea să cobor! Îmi venea să mă duc!", a spus Nico.

Şi chiar dacă toţi concurenţii s-au obişnuit cu probele dificile de la Asia Express, parcă fiecare final de cursă e ca o gură de aer! Să aflăm şi care sunt primele lor impresii.

"Pentru mine este o experienţă grea, să spun aşa, nu am fost la niciun concurs de genul asta. Nu ştiu dacă o să ajung până la final. Îmi doresc să pot să-i fac faţă fetiţei mele, pentru că ea e foarte curajoasă. Are voinţă, are tot ce îi trebuie pentru concursul ăsta. Dar, pare interesant, are adrenalină. Ieri am avut o zi cu adrenalină maximă. Dacă ar fi aşa tot timpul. Mă rog, sunt emoţii. Sunt zile când eşti mai relaxat. Astăzi. este o zi plină de emoţie, deja am în stomac, îmi vine să vomit de câte emoţii am. Şi o las pe ea să mai spună restul", a mai declarat Nico.

Şi fiica artistei a continuat! Consideră că este o experienţă minunată, dar nu a uitat să spună şi ce i se pare cel mai greu! Momentul în care trebuie să aleagă o casă. Pentru că nu toată lumea are încredere în străini, lucrurile nu le sunt deloc la îndemână. 

"Cel mai greu mi se pare atunci când vine momentul de a alege o casă, unde trebuie să înnoptăm. Pentru că nu toată lumea are încredere în străini. Plus că îţi dai seama când îţi ieşi din confortul tău. Îţi este foarte greu să dormi pe jos sau să dormi pe un pat de bambus, cum am dormit şi noi aseară. Foarte greu", a completat fiica cântăreţei.

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor fac ravagii

Trecem şi la celebrii Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor. Cei doi au reuşit să se împrietenească cu două localnice care i-au luat la autostop. Fetele au postat deja pe Facebook imaginile cu românii noştri.

"A zis hai să dormim şi noi juma de oră aşa, să stăm în pat. Asta era discuţia în pat. Şi eu zic, păi asta facem. Şi el zice, ar fi bine măcar juma de oră dacă prindem aşa. Am tăcut. Şi a treia oară zice, dacă la trei să ne sculăm la fix ar fi juma de oră. 40 de minute. Moment în care, îţi jur, hai să nu încep să vorbesc urât încă de pe acum, băi am făcut pe mine, nu se poate. Trebuie să ştii ceva, că am ajuns la o vârstă în care mi-am dat seama că repetiţia este mama succesului. Băi, lasă-mă, omori lumea! Eu am multe stresuri, că merg prin soare, că trebuie să port chiloţi", au spus Răzvan Fodor şi Chef Sorin Bontea.

De momente tensionate au avut parte şi Maria Buză şi Lia Bugnar. Cu toate acestea, nici ele nu şi-au pierdut simţul umorului!

Şi dacă vă era dor de frumoasa Gina, ei bine vă spunem că prezentatoarea a fost tratată ca o regină în Asia. A avut chiar şi avion la dispoziţie... Mai mult, câţiva angajaţi au făcut curat, au pus covorul roşu... ce mai, a fost totul impecabil. În altă zi, Gina Pistol a avut parte de o surpriză de proporţii: o ciorbă de văcuţă!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro