Speak şi Ştefania, primul interviu despre provocările Asia Express! "Dar cine Dumnezeu ne-a pus aici?"

+3 click pentru
galerie

Speak şi Ştefania, primul interviu despre provocările Asia Express! "Dar cine Dumnezeu ne-a pus aici?" © captura video

Asia Express abia a început şi deja e destul de greu pentru concurenţi! Drumul comorilor e departe, luxul le lipseşte din ce în ce mai mult, autostopul le dă bătăi de cap, iar traiul cu un euro pe zi chiar e o provocare.

Dacă Speak deja se plânge de cazarea şi de condiţiile din Filipine, ei bine nici restul concurenţilor nu stau mai bine. Unii încă nu realizează că drumul comorilor a început. 

"Dar cine Dumnezeu ne-a pus aici? Încă visez, am impresia că sunt în altă parte şi că ăsta e doar un vis!-.... Şi îmi e foame!", a declarat Speak.

"Pentru ce s-a întâmplat până acum şi cum s-au petrecut lucrurile. şi cât am putut să râdem.....La 50 de ani uite, suntem pe malul oceanului Pacific!", a spus și Ștefania

Filmările continuă la Asia Express! Echipele din acest an au plecat de ceva timp în aventură. Prima locație din Drumul Comorilor a fost chiar România, fiind o premieră în cadrul celui mai dur reality-show din televiziunea românească. 

Noutatea constă în faptul că în acest an competiția va începe pe teritoriul României, apoi va continua în Filipine și Taiwan. Este un lucru nou atât pentru concurenți, dar și pentru membri echipei de filmare, care depun un efort colosal pentru acest show. 

La Asia Express vor participa în acest sezon chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Velea și Mario Fresh, Speak și Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Lia Bugnar și Maria Buză, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Florin Ristei si fratele lui, dar și Alex Abagiu și Radu Vlăduț.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro