Speak şi Ştefania, în faţa celei mai mari provocări din relaţie, "Asia Express": "Săptămâna asta a fost un haos"

Speak şi Ştefania, în faţa celei mai mari provocări din relaţie, "Asia Express": "Săptămâna asta a fost un haos" © captura video

Speak şi Ştefania fac parte din concurenţii care participă în acest an la Asia Express, cel mai dur reality-show din România. Cei doi sunt foarte entuziasmați că vor pleca în aventura vieții lor.

Speak și Ștefania au povestit, în cadrul unui interviu acordat Antena Stars, cum au primit vestea participării la emisiune, dar și cum cred că se vor descurca pe Drumul Comorilor, care se va desfășura între Filipine și Taiwan. 

"Ne bucurăm că plecăm pentru că este o experienţă unică.. eu am primit vestea foarte încântată ... mie mi-a fost cam teamă, săptămâna asta a fost haos. Nu ne așteptăm.Dacă îmi e foame mănânc de toate.. nu mănânc tarantulă vie, până să plecăm am mâncat fast-food.", a povestit Speak, la Star Matinal.  

"Extrem de multe am în bagaj, mi-am luat foarte multe perechi de colanţi, mi-am luat și haine mai groase, dacă nu era el, eu îmi luăm numai chestii fashion. Suntem dispuşi să facem orice, trebuie să avem unde să dormim,  nu cred că avem ce o să facem cu un dolar, îmi cumpăr apă cu un dolar.", a spus și Ștefania. 

Echipele de concurenți au plecat deja în aventura vieții lor, iar filmările la Asia Express sunt în continuă desfășurare. România este prima țară de la începutul Drumului Comorilor, iar anul acesta va avea loc și o premieră în cadrul showului.

Este vorba despre faptul că în acest sezon, competiția va începe din România, apoi va continua spre Filipine și Taiwan. Este o noutate atât pentru concurenți, cât și pentru echipa de filmare.

La Asia Express vor participa în acest sezon chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Velea și Mario Fresh, Speak și Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Lia Bugnar și Maria Buză, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Florin Ristei si fratele lui, dar și Alex Abagiu și Radu Vlăduț.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro