Tradiţie respectată până la capăt! Imagini nemaivăzute de la băiţa fetiţei Andreei Bălan. FOTO

+7 click pentru
galerie

Tradiţie respectată până la capăt! Imagini nemaivăzute de la băiţa fetiţei Andreei Bălan © captură video

A doua zi după "Nuntă şi botez în Paradis", a avut loc băiţa Clarei Maria. Monica Davidescu "a făcut legea", aşa cum spune tradiţia: cea care îmbăiază copilul trebuie să fie naşa! Andreea Bălan a privit totul cu emoţii în suflet. La "Răi Da Buni", unde naşa a şi povestit ce s-a întâmplat, au fost prezentate în exclusivitate imagini de la băiţa Clarei.

Băiţa Clarei Maria a avut loc a doua zi după marea petrecere "Nuntă şi botez în Paradis", aşa cum a fost numită de Andreea Bălan şi soţul ei, George Burcea. Naşa Monica Davidescu a fost cea care a îmbăiat-o pe Clara Maria şi s-a văzut clar că ştie ce face! 

Invitată în platoul emisiunii "Răi Da Buni", emisiune care a şi prezentat în exclusivitate imagini de la băiţa Clarei Maria, Monica Davidescu a povestit tot, spre deliciul telespectatorilor.

"Eu ştiam exact ceea ce trebuie să spun şi să pun acolo. Eu am crescut la sat. La sat au fost ţinute întotdeauna tradiţiile. Primul lucru când ajungi acasă este să faci curăţarea ta ca om: o mică rugăciune de mulţumire că ajungi în acea casă... să iei păgân şi să aduci creştin. Şi faci această mulţumire închinându-te şi să-i faci darurile. Eu cred în ursitori. La mine acasă, ursitorile copilului se pun în seara în care copilul vine de la spital, de la maternitate. Când ajunge acasă, se pun ursitorilor adevărate cu deschiderea geamului, cu masa... N-au nicio legătură cu ursitoarele comerciale de la botez. Ele spun lucruri foarte frumoase, dar eu cred în ursitoarele puse acasă", a spus Monica Davidescu la "Răi Da Buni".

Ce a pus Monica Davidescu în cădiţă? Ei bine, de toate! Tradiţia a fost respectată întocmai, aşa cum naşa şi-a dorit. 

"Oul o să o ajute întotdeauna să aibă pielea foarte fină. Îi fac o baie specială! Numai lapte şi miere! Punem şi miere. Naşii trebuie să-i pună copilului sare şi piper să nu cumva să se spună că nu este piperată sau că are glume nesărate. Bani! Naşul, scoate banii! Şi verighetă... verighetă ca să se căsătorească!", a explicat Monica Davidescu, chiar în momentul în care îi făcea băiţa Clarei Maria. 

Desigur, fiica cea mare a Andreei Bălan şi a lui George Burcea, Ella, a participat şi ea la băiţa surorii sale mai mici. Mai mult, nu doar s-a uitat, ci i s-a făcut şi ei o băiţă, lângă cădiţa în care se afla fetiţa abia botezată, Clara Maria. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest