Nașa Andreei Bălan i-a dat pe spate pe invitați. Monica Davidescu a purtat o rochie cum rar îți este dat să vezi. Nașul Temișan, la fel de elegant

+4 click pentru
galerie

Nașa Andreei Bălan i-a dat pe spate pe invitați. Monica Davidescu a purtat o rochie cum rar îți este dat să vezi. Nașul Temișan, la fel de elegant © Instagram

Andreea Bălan a radiat de fericire și de frumusețe în ziua cea mare, iar nașa sa, Monica Davidescu, nu s-a lăsat nici ea mai prejos. Frumoasa soție a lui Aurelian Temișan a atras toate privirile și a reușit să se ridice la cel mai înalt nivel.

Monica Davidescu a purtat o rochie superbă

Monica Davidescu este o femeie frumoasă, iar rochia pe care a purtat-o astăzi, în ziua cea mare pentru Andreea Bălan și George Burcea, a făcut-o să se simtă ca o regină. Actrița a ales să poarte o rochie lungă, de culoare mov, simplă, însă de mare efect. Mânecile extrem de vaporoase și lungi au fost atracția rochiei, iar look-ul și machiajul au făcut-o să fie cea mai frumoasă nașă. Și, mai ales, au ajutat-o să se simtă cum nu se poate mai bine în pielea ei.

Dar stați așa, să nu vă gândiți că nașul nu s-a ridicat la aceleași așteptări. Aurelian Temișan, coleg de ani buni cu simpatica mireasă, a îmbrăcat un costum deosebit, negru, cu dungi albe, accesorizat cu o cravată în același ton. Ca o prințesă a fost și fetița nașilor, Dora, care a trăit clipe speciale alături de părinții ei.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu s-au pregătit în cele mai mici detalii pentru această zi

Alături de Andreea Bălan și George Burcea, emoții mari au trăit și nașii, care au vrut ca totul să fie ideal, așa cum și-au propus finii lor. Și pentru că iubirea este cea mai importantă, Aurelian Temișan și soția lui, Monica, au transmis un mesaj special finilor lor, care a fost imprimat pe lumânările care au fost aprinse în timpul slujbei religioase.

''Să purtați mereu în suflet amintirea zilei în care destinele voastre s-au unit. Să nu uitați promisiunile care v-au apropiat. Să vă acordați respect, să aveți încredere, să fiți prieteni, să vă iubiți. Cu dragoste, vă suntem alături în drumul vostru spre viitor. Ai voștri nași, Aurelian și Monica'', este mesajul emoționant pe care mirii l-au primit cadou din partea nașilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro