Tatăl Andreei Bălan îi este alături fiicei, în ziua cea mare. Primele imagini de la nuntă cu artista și părintele său

+3 click pentru
galerie

Tatăl Andreei Bălan îi este alături fiicei, în ziua cea mare. Primele imagini de la nuntă cu artista și părintele său © Instagram

Andreea Bălan trăiește fără doar și poate cea mai frumoasă zi din viața ei. După o perioadă grea, în care a fost la un pas de tragedie după nașterea mezinei sale, frumoasa artistă și-a revenit, s-a pus pe picioare și este mai puternică ca niciodată.

Andreea Bălan se căsătorește astăzi cu bărbatul visurilor ei, cu tatăl copiilor ei și cu omul care i-a fost alături negreșit. Artista este în culmea fericirii și are toate motivele. Toți cei dragi, în frunte cu părinții săi, sunt astăzi alături de ea.

Tatăl artistei, alături de ea în ziua cea mare

Printre invitații de marcă la nunta Andreei Bălan se află și tatăl ei. Au existat multe vești cu privire la posibila lui participare la eveniment, însă Andreea Bălan a explicat clar, înainte de nuntă, că totul este foarte bine între ea și tatăl ei, astfel că acesta nu avea cum să lipsească într-o zi atât de importantă.

În plus, Andreea Bălan a fost întâmpinată de părintele său chiar la intrarea în biserică, acolo unde Săndel Bălan și-a așteptat fiica plin de încredere și de emoție. 

Andreea Bălan, despre relația cu tatăl ei

Situația este foarte ok, este foarte bună! Ei zic că nu ne-am înțelege, că relația nu ar fi ok. E totul ok, tata a fost și la botezul celeilalte fetițe și vine și acum. Normal că vine, evident că vine, dar faptul că, de exemplu, nu a fost la cununia civilă, vezi Doamne suntem certați. Nu! NU au fost la cununia civilă nici părinții lui George, nici bunicii, a fost ceva ad-hoc și nu avea sens să chemăm toată familia când semnăm niște acte. Dar la nuntă o să vină tot clanul, toată familia.”, a spus Andreea Bălan pentru Viva, cu câteva zile înainte de marea nuntă, care are loc astăzi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro