Andreea Bălan, surprize colosale pentru invitaţii de la nunta sa. Artista a pregătit totul în cele mai mici detalii

+4 click pentru
galerie

Andreea Bălan, surprize colosale pentru invitaţii de la nunta sa. Artista a pregătit totul în cele mai mici detalii © Instagram

Andreea Bălan este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă, iar artista vrea ca totul să fie ca la carte. Andreea Bălan este o adevărată profesionistă şi îşi doreşte ca ziua cea mare să fie exact aşa cum a visat.

Andreea Bălan, pregătiri intense pentru nuntă

În acest weekend, Andreea Bălan şi George Burcea îşi vor uni destinele în faţa Lui Dumnezeu, iar evenimentul se anunţă a fi unul extraordinar. Chiar dacă este prinsă în foarte multe proiecte şi concerte, Andreea Bălan nu s-a lăsat şi a încercat să organizeze totul aşa cum a visat de mică.

Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă

În plus, pentru că vrea ca ziua nunţii sale să fie cu adevărat extraordinară, Andreea Bălan a decis că vrea să îmbrace trei rochii de mireasă, iar pe una dintre ele a şi prezentat-o deja fanilor pe reţelele sociale. Andreea Bălan are emoţii imense, dar ştie că totul va ieşi perfect.

Andreea Antonescu, mâna dreaptă a Andreei Bălan

În plus, cea care a dat-o de gol a fost chiar buna ei prietenă şi colegă de trupă, Andreea Antonescu. Invitate la XNS, cele două au vorbit despre marele eveniment, iar Andreea Antonescu a dezvăluit că Andreea Bălan a pregătit un dans special de deschidere alături de George Burcea. În plus, invitaţii vor avea parte de foarte multe surprize, însă cele două nu au vrut să dea mai mult din casă. Ceea ce ştim sigur este faptul că întregul eveniment este organizat cu mare interes, iar invitaţii, dar şi fanii vor putea savura din plin imaginile de la nunta Andreei Bălan, asta pentru că artista îi va ţine la curent cu ceea ce face pe toţi cei care o iubesc şi care îi sunt alături, cel puţin cu gândul, în ziua cea mare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro