Se apropie ziua cea mare. Andreea Balan este în toiul pregătirilor pentru nuntă

+3 click pentru
galerie

Se apropie ziua cea mare. Andreea Balan este în toiul pregătirilor pentru nuntă © instagram.com

Ziua cea mare se apropie. Pe 15 septembrie Andreea Balan şi George Burcea se vor căsători în faţa lui Dumnezeu, iar apoi vor petrece la cel mai luxos restaurant din capitală. 

Andreea Balan şi George Burcea se vor căsători pe 15 septembrie, mai exact peste 4 zile. Cei doi se ocupă de ultimele pregătiri, astfel încât fericitul eveniment să fie perfect. Mai mult de atât, în aceeaşi zi cei doi o vor boteza şi pe micuţa Clara Maria, mezina familiei. Cu toţii ştim că Andreea Balan este una dintre artistele muncitoare de la noi şi de fiecare dată face ce face şi îi iese cel mai frumos show pe scenă. Acum, nu se lasă mai prejos nici în organizarea evenimentui mult visat. Frumoasa blondă se ocupă de toate detaliile şi împărtăşeşte asta şi cu prietenii virtuali de pe contul ei de socializare. ,,...stabilesc ultimele detalii pentru “Nuntă şi Botez în Paradis”. Am emoţii mari şi îmi doresc ca toţi invitaţii să se simtă foarte bine. Sunt atentă ca totul sa fie exact aşa cum ne dorim. Sunt o #bridezilla'', a scris artista în dreptul unei fotografii din resturantul unde va avea loc petrecerea. 

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil pe data de 10 august. Cei doi au ajuns în faţa ofiţerului alături de fiicele lor, naşii, Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, dar şi câţiva prieteni. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro