Primele imagini cu rochia de mireasă a Andreei Bălan! Duminică face și nuntă și botez. FOTO

+11 click pentru
galerie

Primele imagini cu rochia de mireasă a Andreei Bălan! Duminică face și nuntă și botez. FOTO © Instagram

Mai este doar o zi până la cel mai frumos eveniment din viața Andreei Bălan. Duminică, artista își unește destinele cu George Burcea, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, spunea „DA” în fața ofițerului stării civile. Tot în aceeași zi este botezată și mezina cântăreței, micuța Clara, venită pe lume în martie.

Pentru că nerăbdarea este mare, Andreea Bălan a împărtășit primele imagini cu rochia de mireasă – una dintre ele. Vedeta a transmis și un mesaj superb, în care vorbește despre cât de multă atenție a fost acordată veșmântului, gândit până la cel mai mic detaliu.

„Rochia de mireasă este cea mai importantă rochie din viața unei femei, trezește cele mai intense emoții și, deși purtată doar o dată, face cât toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. Este brodată manual cu multă iubire și când o port, mă duce în lumea basmului și mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc și parcă timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinț și o prințesă”, a scris Andreea Bălan, pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă

Chiar dacă foarte multă grijă și atenție a fost acordată acestei superbe creații, nu este singura rochie de mireasă pe care Andreea Bălan o va purta. Blondina a decis să se îmbrace chiar cu trei rochii, pe care abia așteptăm să le vedem în întregimea și în toată splendoarea lor!

Cine a fost mâna ei dreaptă

La fiecare pas, Andreea Antonescu, colega de trupă a Andreei Bălan, a avut grijă să o sfătuiască pe prietena ei și să îi ofere o mână de ajutor, pentru ca totul să iasă perfect. La eveniment, mirii vor încânta invitații cu un dans special, urmând mai multe surprize care vor întreține atmosfera.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro