Momentul în care Andreea Bălan şi George Burcea au spus „DA”. De ce nu a luat vedeta numele soţului. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Momentul în care Andreea Bălan şi George Burcea au spus „DA”. Cu ce probleme s-au confruntat înainte de a semna actele. VIDEO © Instagram

Sâmbătă, Andreea Bălan şi George Burcea au semnat actele! Cei doi trăiesc o viaţă ca în paradis alături de frumoasele lor fetiţe. Pentru că artista este extrem de apropiată de fanii ei şi îi ţine la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa sa, totul a fost filmat, iar luni, pus pe Youtube! Care au fost cele mai emoţionante momente, dar şi cu ce probleme s-au confruntat cei doi, vă spunem acum!

Au o relaţie aşa cum doar în filme mai vezi, aşa că, în sfârşit, au hotărât să semneze şi actele. Andreea Bălan şi George Burcea au făcut cununia civilă în acest weekend. După ce s-a aranjat, artista a ieşit ca o păpuşică şi s-a urcat în autoturismul la volanul căruia se afla George Burcea. Acesta din urmă a precizat că de acum, se schimbă foaia! Desigur, în glumă. Cu zâmbetul pe buze şi emoţionat din cale-afară, a anunţat-o pe mama soacră că de acum, Andreea Bălan va sta mai mult la cratiţă. 

Apoi, Andreea Bălan i-a spus că mai are timp să se răzgândească. Însă, pentru că George Burcea o iubeşte mai mult ca orice pe lume, a dezvăluit că aproape patru ani a aşteptat acest moment. 

Înainte de semnarea actelor... prima problemă! De la atâtea emoţii, Andreea Bălan şi-a uitat buchetul acasă. George Burcea a lăsat-o pe mâinile Andreei Antonescu şi a altor prieteni apropiaţi pe frumoasa blondină şi a plecat să rezolve problema. 

A sosit şi momentul! Cu zâmbetul pe buze, emoţii în suflet şi simţul umorului, după ce a fost întrebat dacă o ia în căsătorie pe Andreea Bălan, George Burcea a dat din cap, lăsând loc de interpretări. Blondină însă, a început să râdă, luminând astfel încăperea. Desigur, imediat, s-a auzit tare şi clar "DA". Cei doi s-au sărutat şi au semnat actele, iar Andreea Bălan a promis că va găti... o dată pe an. 

"Gata! Sunt femeie măritată! Am dat cu subsemnatul. George nu a prea a vrut, s-a lăsat convins... L-am păcălit eu aşa. Acum să vedem ce o să urmeze. Sper să nu se schimbe lucrurile, ci să fie la fel.", a declarat Andreea Bălan, după eveniment. 

Întrebată la sfârşitul vlogului de ce nu a luat numele "Burcea", Andreea Bălan a oferit un răspuns de-a dreptul fabulos! Ce-i drept, nimeni nu poate contesta ce a spus artista. "Pentru că Andreea Bălan e marcă înregistrată", a răspuns vedeta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro