Mesajul spectaculos al lui George Burcea, după ce a devenit oficial soţul Andreei Bălan: "Mă simt prea norocos"

+3 click pentru
galerie

Mesajul spectaculos al lui George Burcea, după ce a devenit oficial soţul Andreei Bălan: "Mă simt prea norocos" © Instagram

Sâmbătă, Andreea Bălan şi George Burcea au ajuns un faţa ofiţerului de stare civilă şi au spus un "da" hotărât! Evenimentul a fost cu totul şi cu totul special, dragostea care îi leagă fiind evidentă în fiecare secundă. Desigur, frumoasele lor fiice, Ella şi Clara, au fost în centrul atenţiei!

Andreea Bălan şi George Burcea au devenit în acest weekend, oficial, soţ şi soţie! Cei doi şi-au ţinut admiratorii la curent cu tot ce s-a întâmplat la evenimentul fabulos prin intermediul fotografiilor postate pe reţelele socializare şi nu au uitat să scrie şi câteva cuvinte.

Luni, la două zile după ce au devenit soţ şi soţie cu acte în regulă, George Burcea a postat o fotografie de la cununia civilă, iar mesajul ataşat a uimit pe toată lumea. Soţul Andreei Bălan susţine că uneori se simte prea norocos pentru tot ce a primit de la viaţă, referindu-se, desigur, în special, la frumoasa familie. De asemenea, acesta a menţionat că alteori simte că merită totul!

Ce-i drept, de când trăieşte o poveste de dragoste cu Andreea Bălan, George Burcea a demonstrat că este un tătic şi un partener de viaţă de nota 10!

"Uneori mã simt prea norocos pentru ceea ce am. Alteori simt cã merit totul 🙏❤️🍼", a scris George Burcea pe reţelele de socializare.

Fanii i-au felicitat încă o dată prin intermediul comentariilor la această postare și le-au transmis cele mai frumoase urări de bine, casă de piatră și toată fericirea. 

Andreea Bălan, mai fericită ca niciodată

Andreea Bălan a optat pentru o rochiță albă, extrem de frumoasă, finuță și elegantă, care îi venea de minune. Artista a avut părul coafat bucle lejere și a avut un accesoriu superb din perle. Machiajul a fost unul destul de natural, căci Andreea Bălan preferă lucrurile simple și de bun gust, iar coafura a fost elementul care a întregit apariția de senzație. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro