Andreea Balan se mărită azi! Primele imagini! Cum arată frumoasa cântăreață

+6 click pentru
galerie

Andreea Balan se mărită azi! Primele imagini! Cum arată frumoasa cântăreață © Spynews

Andreea Bălan trăiește astăzi o zi de poveste! A sosit ziua cea mare pentru artistă, iar noi avem toate detaliile celui mai așteptat eveniment din lumea mondenă din ultima perioadă!

Andreea Bălan face astăzi cununia civilă astăzi. La eveniment vor lua parte membri familiei, dar și prietenii foarte apropiați. După îndelungi planuri și pregătiri, artista s-a asigurat că totul decurge așa cum și-a dorit, astfel că astăzi cu siguranță va fi o zi specială, pe care nu o va uita niciodată. Martorii de la Starea Civilă vor fi nașii, Monica Davidescu și Aurelian Temișan. 

"George s-a dus să-mi ia buchetul de acasă pentru că l-am uitat. Buchetul este special, este același buchet pe care l-am avut în America atunci când am făcut ceremonia acum doi ani. Pentru mine era important să am același buchet, e din flori criogenate și țin foarte mult la el. L-am uitat pentru avem doi copii pe care nu trebuie să-i uităm acasă. Ella este foarte fericită când aude că trebuie să meargă la nuntă.", ne-a spus Andreea Bălan. 

Totodată, Andreea Bălan a dezvăluit și ce nume va purta, după ce va spune marele "DA" în fața ofițerului Stării Civile. "Numele meu este marca înregistrată. Şi în buletin rămâne la fel", a declarat Andreea Bălan, la Antena Stars.

Andreea Bălan, nuntă în Las Vegas în 2017

Andreea Bălan și George Burcea s-a căsătorit în urmă cu doi ani în Los Angeles, iar acum au aflat vestea șoc: actul de căsătorie este nul. Cei doi au fost prezenți în platoul Xtra Night Show și au explicat situația complicată. "Căsătoria nu a fost nulă, noi din momentul acela ne-am considerat soț și soție. Pe noi ne-au certat prietenii că nu i-am chemat și n-am făcut în România. La nuntă vor fi două torturi și eu voi purta trei rochii. Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioadă tristă și unul dintre motivele pentru care voiam să facem nunta anul acesta. Am avut un șoc emoțional și mi-am dat seama că dacă nu suntem căsătoriți, George nu avea puterea să mă deconecteze de la apartate dacă se întâmpla ceva. Am avut un șoc, puteau să facă acest lucru părinții mei, dar n-am vrut.", a declarat Andreea Bălan, la Xtra Night Show. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro