Imagini nemaivăzute de la nunta Andreei Bălan. Cum au comentat colegii dansul mirilor! / VIDEO

Imagini nemaivăzute de la nunta Andreei Bălan. Cum au comentat colegii dansul mirilor! / VIDEO © captură video

Cel mai spectaculos moment de la nunta Andreei Bălan a fost, de departe, dansul mirilor. Au început pregătirile cu o lună înainte şi au avut timp astfel să facă totul perfect. Mirific până la cel mai mic detaliu! Vă prezentăm imagini nedifuzate până acum de la evenimentul anului!

Andreea Bălan şi George Burcea au fost personajele principale din povestea ce s-a desfăşurat sub privirile a sute de persoane, pe 15 septembrie. Artista şi-a dorit un vals frumos, ca în basme şi l-a dus pe George Burcea în sala de repetiţii cu o lună înainte de nuntă.

"Mi-am adus toată echipa, cu Petrişor şi, la final, a ieşit minunat! Ela a intrat în sală, nu trebuia şi finalul a fost mai mult decât emoţionant", a declarat Andreea Bălan, potrivit Xtra Night Show.

Aplauze, aplauze, aplauze! Pentru vals, Andreea Bălan şi George Burcea au ales două melodii: piesa lui Andre Rieux şi coloana sonoră a desenului animat Anastasia. Mirii au dansat în centru, iar în jurul lor, foarte multe perechi de dansatori.

Momentul pe care l-au văzut invitaţii a fost perfect, dar repetiţiile... deloc uşoare. 

"Valsul e foarte greu, deşi aparent, un, doi, trei, trebuie să ai acea poziţie standard! E foarte greu dacă nu ai făcut baza ani de zile în spate. Da, e foarte stresant şi greu! Sus cotul! Pune cotul! Ţine-mă aici, ţine capul! Stai pe spate! Să nu ne călcăm! Şi am repetat în rochia care era destul de grea!! El fiind foarte înalt, făcea paşii largi şi trebuia să mă ţin după el! În final, a ieşit minunat", a mai spus Andreea Bălan.

A doua zi, la ora 8 dimineaţa, Andreea Bălan a lansat videoclipul "Înger păzitor", împlinindu-şi astfel cea mai mare dorinţă:  un videoclip cu şi despre familia ei.

Andreea Bălan a mai precizat că George i-a oferit exact ce avea nevoie: o familie şi copii. "Suntem o echipă împreună şi ne completăm foarte bine", mai menţionează artista.

Revenim la petrecere şi la "jurizarea" valsului...

De la juriul de specialitate format din colegii de la Te cunosc de undeva, George Burcea şi Andreea Bălan au primit nota maximă!

"Vrem să chemăm în faţă un juriu de specialitate care să dea note pentru dansul mirilor... 5 nota maximă pentru că ei sunt concurenţi. E sistem american, mă! Să nu se înţeleagă greşit, e maxim!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro