Dansul mirilor i-a lăsat pe invitați cu gura căscată. Imagini de poveste. Cum arată cea de-a doua rochie de mireasă a Andreei Bălan / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Dansul mirilor i-a lăsat pe invitați cu gura căscată. Imagini de poveste. Cum arată cea de-a doua rochie de mireasă a Andreei Bălan / VIDEO © Instagram

Spectaculos. Superb. Mirific. Așa poate fi descris dansul mirilor pe care Andreea Bălan și George Burcea l-au pregătit pentru invitații lor. Momentul a fost unul de-a dreptul sublim, iar toți cei prezenți au rămas impresionați de tot ceea ce s-a întâmplat pe scenă.

Andreea Bălan și George Burcea și-au lăsat invitații cu gura căscată

Toată lumea știe că Andreea Bălan este o dansatoare excelentă, însă în această seară s-a întrecut pe sine. Artista a vrut ca momentul deschiderii dansului să fie cu totul și cu totul special și chiar a reușit. Toți cei prezenți au fost impresionați de felul superb în care ea și soțul ei au dansat. În plus, Andreea Bălan le-a făcut o bucurie mare fanilor și a transmis live, pe rețelele sociale, dansul pentru ca toți cei care o iubesc să se poată bucura alături de ea.

Andreea Bălan și George Burcea au fost ajutați de echipa de dansatori a vedetei, iar toți au trsanformat momentul într-unul de basm. În plus, un moment emoționant a fost cel în care, în timpul dansului, micuța Ella Maya a pătruns pe scenă și a fost luată în brațe de tatăl său.

George Burcea a dansat cu ea în brațe, alături de soția lui, iar momentul, care nu a fost stabilit anterior, a reușit să fie de-a dreptul uimitor. Reacțiile fanilor artistei au fost pe măsură, iar dansul celor doi va rămâne un exemplu, cu siguranță, pentru toți viitorii miri.

Andreea Bălan a îmbrăcat a doua rochia de mireasă

De asemenea, dansul mirilor a fost ocazia perfectă pentru ca Andreea Bălan să schimbe rochia de mireasă. Artista a promis că îmbracă trei ținute, astfel că, după ce întreaga zi a purtat o rochie de prințesă, acum a venit rândul să opteze pentru cea de-a doua. Tot în stil de prințesă, noua rochie a Andreei Bălan este plină de volane și fără trenă, pentru a-i permite artistei să se desfășoare pe ringul de dans.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro