Incendiu devastator în județul Prahova. Patru case au ars din temelii, iar zeci de oameni au rămas pe drumuri în plină pandemie / VIDEO

Incendiu devastator în județul Prahova. Patru case au ars din temelii, iar zeci de oameni au rămas pe drumuri în plină pandemie / VIDEO © Captură Video

Un incendiu de proporții a izbucnit marți seară în localitatea Valea Călugărească! Potrivit ISU Prahova, patru locuințe au fost cuprinse de flăcări în satul Rachieri. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp, cu posibilități de propagare din cauza vântului foarte puternic.

Incendiu devastator aseară, într-o localitate din Prahova. Patru case au ars din temelii și, astfel, din nefericire, zeci de persoane au rămas sub cerul liber. Copii, bunici, părinți au fost lăsați în plină pandemie pe străzi și nu văd nicio rezolvare a problemelor lor.

Incendiu devastator în Prahova. Zeci de oameni pe drumuri

Au trăit Iadul pe Pământ... Zeci de persoane au rămas sub cerul liber după ce un incendiu cumplit le-a făcut scrum agoniseala de o viață. Cu sabia disperării deasupra capului, părinții și bunicii care își creșteau copiii în cele patru case ce au ars din temelii fac dezvăluiri terifiante. Confesiunile din infern, numai la „Acces Direct”.

Chiar dacă România a intrat în carantină, iar oamenii ar trebui să stea acasă, ce ar putea să facă oamenii care nu mai au case? Este doar una dintre dilemele celor din localitatea Valea Călugărească, care s-au trezit, peste noapte, că nu mai au unde să stea, unde să doarmă, unde să se protejeze de virus.

Mai mult, localnicii acuză că la mijloc ar fi fost chiar o mână criminală, cineva care le-ar fi distrus agoniseala de o viață... cu rea intenție.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro