Lili Sandu, adevărul despre burtica suspectă! Este sau nu însărcinată?

+3 click pentru
galerie

Lili Sandu, adevărul despre burtica suspectă! Este sau nu însărcinată? © arhivă

Recent, o fotografie postată pe reţelele de socializare a dat startul presupunerilor. Lili Sandu, însărcinată?! Vedeta a spus adevărul despre burtica suspectă! Ce se întâmplă în viaţa ei şi a lui Silviu, la nici un an de la logodnă? Ei bine... 

Lili Sandu şi Silviu Ţolu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mult timp şi au făcut un prim pas important în luna mai a acestui an: logodna. "Ne-am logodit de ziua mea, pe 28 mai. A fost frumos, un moment intim, exact cum mi l-aş fi dorit eu. Nu sunt genul care să se afişeze... S-a întâmplat în dormitor. A fost cel mai frumos", a mărturisit Lili Sandu. 

La câteva luni de atunci, Lili Sandu a afişat o burtică suspectă într-o fotografie postată pe Instagram şi... au început zvonurile!

Vedeta a ţinut să le ofere admiratorilor săi toate detaliile privind acest subiect. O fi burtica suspectă în acea fotografie, dar ea, momentan, din câte ştie, nu este însărcinată! Atenţie, din câte ştie! Lili Sandu şi Silviu Ţolu îşi doresc foarte mult un copil şi fac tot ce le stă în putinţă în acest sens. 

Acum, Lili Sandu ştie că nu este însărcinată, dar peste 2-3 zile, dacă va face un test de sarcină... cine ştie?!

"Noi ne dorim foarte mult un copil, nu pot să dau un răspuns acum pentru că nu ştiu. Aş minţi. Din câte ştiu eu, nu sunt însărcinată. Dar dacă apar peste 3 zile însărcinată... Ideea e că noi ne dorim foarte mult un copil, am simţit foarte multă presiune... Sunt foarte mulţi oameni care îşi doresc acest lucru pentru noi", a declarat Lili Sandu la o emisiune tv. 

"Când o să se întâmplă, o să fim fericiţi!", a continuat vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro