Liviu Vârciu, primele declaraţii după ce s-a spus că se pregăteşte de nuntă! "Sper să nu audă doamna" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Liviu Vârciu, primele declaraţii după ce s-a spus că se pregăteşte de nuntă! "Sper să nu audă doamna" / VIDEO © arhivă

La scurt timp după ce paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe Liviu Vârciu şi Anda Călin într-o ipostază de neuitat, au urmat şi declaraţiile! Bat clopote de nuntă?

Liviu Vârciu pare destul de supărat pe persoana care era în trecut... Ce i-ar face dacă l-ar prinde pe Liviu Vârciu de atunci, acum? Ei bine...

"N-are nicio legătură Liviu Vârciu de acum cu Liviu Vârciu de atunci. Dacă l-aş prinde pe Liviu Vârciu de atunci, acum, l-aş sparge cu bătaia. L-aş călca în picioare. A făcut o grămadă de greşeli, de prostii... Un puşti teribilist, un sărăntoc... L-aş călca în picioare!", aşa a început Liviu Vârciu interviu acordat pentru Antena Stars.

Cu siguranţă, putem preciza că nu s-a ascuns după degete şi că a spus ceea ce gândea, cuvânt cu cuvânt! 

Să trecem la lucruri mai serioase! Liviu Vârciu a vorbit pentru Star Matinal de Weekend şi despre Anastasia, fetiţa pe care o are împreună cu Anda Călin. Micuţa este foarte bine, doar că nu prea vrea să vorbească. De altfel, în acest context, Liviu Vârciu şi-a amintit de faptul că el a început să vorbească la patru anişori. Şi atunci, era bâlbâit! 

Se bucură că fiica lui nu l-a moştenit privind acest aspect şi şi-ar dori ca ea să ia părţile lui proaste şi părţile bune ale Andei! Aşa, crede Liviu Vârciu, va ajunge o super femeie!

"Foarte bine face, e la grădiniţă... Nu vrea să vorbească... Eu pe la 4 anişori am vorbit. Am fost bâlbâit rău. Scoteam un cuvânt la trei minute. Mă bucur că ea nu e bâlbâită. Sperăm să ia de la amândoi. Şi părţile bune ale Andei şi părţile rele mele. Că dacă ar lua părţile bune ale mele, ar fi prostuţă. Şi nu vreau", a mai precizat Liviu Vârciu.

Şi dacă tot rămânem la familie, să vorbim şi de vacanţe. Mai ales că, în această perioadă, mulţi fac planuri de vacanţă! Iată că, nu şi Liviu Vârciu. Lui îi place acasă. 

"Nu sunt cu vacanţele, sper să nu audă doamna. Mie îmi place foarte mult acasă, vreau să stau acasă", a încheiat Vârciu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro