VIDEO PAPARAZZI / Fericirea are chipul lor! Dovada că Liviu Vârciu şi Anda Călin vor face nunta în curând

Lume, lume, e pe bune! Fericirea are chipul lui Liviu Vârciu şi al superbei sale iubite, Anda Călin. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, are dovada că vedeta de televiziune şi partenera sa de viaţă urmează să facă nunta cât de curând.

Când vine vorba de răsfăţ, nimeni nu îl întrece pe Liviu Vârciu! Zilele trecute, celebrul bărbat i-a oferit iubitei sale o seară de neuitat. Mai exact, acesta a dus-o pe Anda Călin într-un restaurant de fiţe pentru o cină în... patru. Da, aţi citit bine! La masa celor doi „porumbei” a mai luat loc un cuplu.

Pentru aproximativ două ore, Liviu Vârciu, Anda Călin şi prietenii lor au servit cele mai delicioase preparate, dar şi cele mai fine băuturi. Aceştia nu au ratat ocazia de a sta la poveşti, capitol la care, evident, cunoscutul om de televiziune a fost vioara întâi. 

Cunoscut ca un om cu un program încărcat, la un moment dat, Liviu Vârciu a fost nevoit să plece din localul respectiv. Astfel, vedeta şi-a lăsat partenera în grija amicilor săi, a chemat un taxi şi a luat-o din loc. În drumul spre maşină, acesta a întors capul de câteva ori după iubita sa. Ba mai mult, îndrăgostit nebuneşte, preferatul lui nea Mărin i-a făcut cu mâna Andei Călin.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Lidia Buble e “Super Woman”! Dovada că vedeta se descurcă singură chiar şi în cele mai grele situaţii

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Calcă strâmb?! Imagini compromiţătoare cu un manelist celebru şi însurat

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro