Mădălin, încă afecatat după plecarea lui Ionatan: ”Nu suport oamenii ipocriți”

+3 click pentru
galerie

Mădălin, încă afecatat după plecarea lui Ionatan: ”Nu suport oamenii ipocriți” © captura foto

După plecarea lui Ionatan, Mădălin, unul dintre concurenții ”Like a Star” nu mai are liniște. Dacă ieri a primit o palmă de la Ana după c a acuzat-o ca ea a dus la eliminarea lui, astăzi tânărul face declarații grave referitoare la mai mulți concurenți.

Plecarea lui Ionantan din competiția de la Antena Stars a lăsat urme adânci în sufletul lui Mădălin, unul dintre prietenii lui cei mai buni. Tânărul nu poate accepta că acesta a fost eliminat din casă și face acuzații serioase mai mult concurenți.

Ieri, aceasta a primit din partea Anei o palmă peste față deoarece a acuzat-o că ea este cea care l-a eliminat pe prietenul lui.

Astăzi, într-o conversație cu Naba, Mădălin susține că mai mulți concurenți au fost complici în al elimina pe Ionatan din casa Like a Star. 

”Eu nu suport oamenii ipocriți. Măcăr îți asumi că <<l-am dat afară că nu mi-a plăcut fața lui.”, a spus acesta. 

Naba, care îl susține pe Mădălin în ceea ce afirmă este de părere că după plecarea lui Ionatan casa este altfel, iar competiția s-a schimbat. ”Nu mai e casa la fel”, a spus concurenta. 

Emisiunea "Like a Star" este difuzatã de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, atunci când va fi desemnat Star-ul Săptămânii cel care a acumulat cei mai mulți urmăritori pe contul de Instagram. Ei vor face regulile casei pentru următoarele şapte zile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro