Mai formează What's Up şi Alice un cuplu, după scandalul monstru? Violonista a clarificat situaţia! VIDEO

Mai formează What's Up şi Alice un cuplu, după scandalul monstru? Violonista a clarificat situaţia! VIDEO © arhivă

Luna decembrie nu a început prea bine pentru What's Up şi Alice Badea. Luni seară, pe 9 decembrie, artistul a ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce violonista l-a reclamat pentru agresiune. A mărturisit ulterior că a fost vorba doar de agresiune verbală, dar chiar şi aşa, relaţia lor se află într-un moment dificil. Ce au de gând cei doi şi cum se raportează unul la celălalt în aceste circumstanţe?

După ce au plecat de la Parchet, luni noapte, What's Up şi Alice Badea s-au retras la apartamentul artistului, unde au purtat o discuţie. "Am dormit în apartamentul lui. Şi-a cerut scuze, este foarte afectat de cele întâmplate, îi pare rău că nu a avut grijă de mine, că nu a avut răbdare", a mărturisit Alice pentru "Răi Da Buni".

De asemenea, şi violonista şi-a cerut scuze, conştientă că divergenţele lor puteau fi rezolvate prin comunicare, nu prin intervenţia poliţiei. 

De altfel, Alice a ales să meargă alături de el la secţia de poliţie şi la Parchet. Ajunşi acasă, cei doi au lămurit lucrurile, atât cât s-a putut la acel moment, iar ea i-a cerut să vadă un doctor pentru a-şi rezolva problemele de furie. What's Up i-a promis că va face şi acest lucru. 

"Am vrut să vorbim, să clarificăm lucrurile, să-i spun că îmi pare rău... Ar fi putut fi rezolvat cu o discuţie. Vedeam că suferă şi am vrut să fiu alături de el. Eu i-am cerut să se pună pe picioare, să meargă la doctor pentru problemele de furie. Mi-a promis că face asta...", a continuat violonista.

Mai sunt sau nu împreună cei doi?

Nici da, nici nu! Acum, Alice a precizat că îşi doreşte ca What's Up să-şi rezolve probleme şi, dacă acest lucru se va întâmpla, atunci relaţia lor va continua. Alice a recunoscut că între ea şi What's Up există mai multe probleme pe care vor încerca, uşor-uşor, să le rezolve.

"Dacă o să fie şi el ok, poate o să fie ok şi între noi. Să zicem că în momentul de faţă suntem supăraţi, avem probleme şi încercăm să le rezolvăm... Ne-am gândit la psiholog şi a zis că o să meargă, dar nu a mers încă. Nu o să depun plângere. Nu ştiu ce urmează, încerc să mă liniştesc, să înţeleg de unde vine problema, să-i ofer circumstanţe atenuante pentru că ţin la el şi îi vreau binele. Mai întâi să-i fie bine şi apoi ne gândim dacă mai are sentimente şi dacă mai am sentimente", a dezvăluit Alice Badea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro