Marcela Fota, dezvăluire sfâșietoare despre momentul în care și-a pierdut fratele: „Trei zile de coșmar” / VIDEO

Marcela Fota, dezvăluire sfâșietoare despre momentul în care și-a pierdut fratele: „Trei zile de coșmar” / VIDEO © captură video

Este frumoasă şi împlinită, are o soră celebră pe care o iubeşte enorm şi se poate lăuda cu o voce de aur. Marcela Fota a primit în casa şi în sufletul său echipa Acces Direct. Avem imagini cu cuibuşorul de vis şi incredibila garderobă a artistei, dar şi ce dezvăluiri despre cea mai neagră perioadă a vieții sale.

În perioada în care a fost în America, Marcela Fota a primit cea mai cruntă veste: fratele ei și-a pus capăt zilelor. Atunci, deși se gândea să rămână peste Ocean, a realizat că trebuie să se întoarcă acasă și să fie alături de familie. 

Următoarele trei zile, au fost de coșmar! A încercat să-și ia bilet de avion și să vină în România de urgență, pentru a participa la înmormântare, dar nu a reușit. 

„În timp ce eram în America am pierdut un frate și atunci mi-am dat seama că pentru absolut nimic în lume nu trebuie să stai departe de familie și de ai tăi. A fost crunt. Mariana (n.r. Mariana Ionescu Căpitănescu) mi-a spus și n-am conștientizat inițial. Au urmat trei zile de coșmar. În prima zi am căutat bilet să vin în țară. Nu am găsit. Nu puteam ajunge să-l prind până să-l înmormânteze. Aveam prieteni care erau acolo. M-au păzit. Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros. Acum, mamă fiind îmi dau seama ce șoc au putut lua”, a dezvăluit Mariana Fota, pentru Acces Direct. 

Date fiind aceste circumstanțe, Marcela Fota și-l amintește așa cum l-a văzut ultima dată. Pentru ea, el e la București! Încă nu poate trăi cu gândul că fratele ei nu mai există, motiv pentru care, în tot acest timp, a fost la mormântul său o singură dată. 

„Imaginea mea este cu el, cu părul blond, își purta cărarea așa... Nici nu am vrut să stăm să analizăm. Am luat ca atare faptul că el n-a mai vrut să mai fie. A fost o perioadă de câțiva ani în care am fost foarte supărată pe el. O singură dată am fost la el la mormânt pentru că, pentru mine, el este la București”, a mai spus vedeta. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro