Maria Constantin şi Dacian Varga şi-au spus adio! Anunţul făcut de artistă, în direct

+2 click pentru
galerie

Maria Constantin şi Dacian Varga şi-au spus adio! Anunţul făcut de artistă, în direct / VIDEO © arhivă

"Viorele, să ştii că sunt liberă!" - aşa a început Maria Constantin dezvăluirea şoc! După ce Viorel Stegaru a cerut-o în glumă în căsătorie, artista a venit în platoul emisiunii "Acces Direct", unde a făcut un anunţ neaşteptat: ea şi Dacian Varga nu mai formează un cuplu.

Prezentă în platoul emisiunii Acces Direct, Maria Constantin i-a spus soţului Vulpiţei că ea este liberă, după ce acesta a cerut-o în căsătorie. Afirmaţia artistei a venit ca un trăsnet! Toată lumea ştia că ea formează un cuplu cu Dacian Varga. Ei bine, forma.... în trecut.

Cu toate acestea, Maria Constantin nu a dorit să ofere alte detalii în privinţa despărţirii de Dacian Varga, ci a precizat că în viaţa ei, cel mai important este copilul. Şi cam atât. 

"În ultimii doi ani de zile n-am mai ieşit să vorbesc despre viaţa mea personală... Nu vreau să comentez. Nu veţi afla nimic! Cel mai important lucru din viaţa mea este copilul meu şi atât", a spus Maria Constantin.

După ce Mirela Vaida a spus că Maria Constantin s-a despărţit de iubit, artista s-a dat din nou de gol şi a confirmat totul cu un clar: "Da". 

Cum au fost surprinşi Maria Constantin şi Dacian Varga, în urmă cu puţin timp

Iată că Spynews.ro a intuit bine! În urmă cu puţin timp, paparazzii noştri i-au surprins pe Maria Constantin şi Dacian Varga la o întâlnire cu surprize. O cină în patru încheiată brusc, după o discuţie aprinsă. Problemele în paradis pare-se că apăruseră... 

Cei doi s-au întâlnit într-un local de fiţe, unde Varga se afla la o masă, alături de doi bărbaţi. La un moment dat, şi-a făcut apariţia Maria Constantin. S-a aşezat la masă şi a început să butoneze, plictisită, telefonul. În acelaşi timp, Dacian Varga făcea gesturi largi şi trăgea adânc din ţigară, iar mimica Mariei arăta că discuţia a luat o turnură neaşteptată. 

Afectat de discuţie, Varga s-a ridicat şi i-a urmat pe cei doi bărbaţi, uitând parcă de existenţa Mariei Constantin. Aceasta l-a urmat, spăşită şi s-a aşezat pe locul din dreapta al maşinii, tăcută.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro