Marian Drăgulescu aruncă bomba! Primele declaraţii despre presupusa împăcarea cu fosta soţie, dar şi despre... noua iubită! VIDEO

Marian Drăgulescu aruncă bomba! Primele declaraţii despre presupusa împăcarea cu fosta soţie, dar şi despre... noua iubită! © captură video

O fotografie postată de Larisa, fosta soţie a lui Marian Drăgulescu, a stârnit controverse în lumea mondenă. Toată lumea a crezut că s-au împăcat, iar mesajele au început să curgă imediat! Felicitări peste felicitări, dar iată că, nu e cazul. Marian Drăgulescu a oferit primele declaraţii despre presupusa împăcare, dar şi despre noua iubită. Asta pentru ca da, gimnastul iubeşte din nou!

Marian Drăgulescu a aruncat bomba, în direct la Antena Stars! În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate, gimnastul a explicat cu lux de amănunte ce s-a întâmplat, de fapt, când toţi au crezut că s-a împăcat cu Larisa.

Se pare că nu este vorba de nicio împăcare. Larisa şi Marian Drăgulescu l-au susţinut pe Richard, băiatul pe care îl au împreună, la un campionat naţional. Blondina a postat fotografia pe reţelele de socializare pentru a invita toţi oamenii din zonă la locaţia în care urma să aibă loc competiţia. 

Marian Drăgulescu a precizat că a rămas prieten cu fosta soţie şi că nu mai e nimic de consumat între ei! Se ocupă împreună de creşterea celor doi copii şi... doar atât. 

"A avut loc un campionat naţional de juniori la Reşiţa şi a concurat şi băiatul meu, Richard Alexandru. M-am dus să-l susţin, am şi arbitrat la acel campionat naţional. Şi Larisa a pus o poză în care invita lumea să vină la Sala Polivalentă din Reşiţa să susţină viitorii campioni. Au început mesajele... Lumea a început să ne felicite că *Bravo, bine că v-aţi împăcat!*, *Vă stă bine împreună*... Eu atât spun! Am rămas prieteni şi împreună avem grijă de copii. Atâta tot. Ce a fost de consumat s-a consumat în perioada în care am fost împreună. Mai mult decât atât nu se pune problema", a declarat Marian Drăgulescu pentru Antena Stars.

Marian Drăgulescu are o nouă iubită

"Nu sunt singur şi nu cred că suntem lăsaţi pe Pământ ca să trăim singuri. Mie îmi place să am pe cineva alături aşa că... În momentul de faţă am pe cineva, suntem la început de drum. Deocamdată ne simţim bine, sper să fie ok (...) E o persoană care mă înţelege. Ne înţelegem foarte bine până acum", a mai spus Marian Drăgulescu.

Sportivul ar vrea să se recăsătorească, în viitor. "Îmi plac toate aspectele vieţii", a completat Marian Drăgulescu.


facebook whatsapp twitter pinterest