S-au împăcat Larisa și Marian Drăgulescu? Cei doi sunt din nou împreună, după ce ambii au suferit din dragoste

+3 click pentru
galerie

S-au împăcat Larisa și Marian Drăgulescu? Cei doi sunt din nou împreună, după ce ambii au suferit din dragoste © Facebook

S-au despărțit, au început noi relații, au suferit, apoi au devenit din nou oameni liberi. Larisa și Marian Drăgulescu par să își fi găsit, însă, calea unul înapoi spre celălalt. Cei doi s-au afișat împreună, pentru prima oară după o lungă perioadă de vreme. Dar lucrul și mai interesant decât asta este detaliul observat la postarea Larisei!

Acum puțin timp, Larisa Drăgulescu a postat o fotografie alături de fostul ei soț, gimnastul Marian Drăgulescu. Ea a trecut printr-o adevărată cumpănă: a pierdut sarcina și s-a despărțit de logodnic, în aceeași zi. El s-a separat, cu scandal, de Cora, femeia cu care a fost căsătorit.

Ce detaliu poate fi observat

În poza cu pricina, Larisa și Marian par foarte apropiați. Zâmbesc larg amândoi, stau lipiți unul de altul, iar blonda își ține mâna pe pieptul sportivului. Amândoi sunt în Reșița, cu ocazia unui campionat de gimnastică.

„Vă așteptăm astăzi la campionatul național de gimnastică masculină, juniori”, a scris Larisa Drăgulescu, care apoi a adăugat: „enjoyTheLife #sport #alwaysTogether (mereu împreună)”. Hashtag-ul cel din urmă, însă... a dispărut „misterios”!

Nu au rezistat mult pe postare cele două cuvinte magice, că Larisa s-a și răzgândit și le-a șters. Asta ridică o mare întrebare: oare ce au cei doi de ascuns? Dacă ar fi să ne dăm cu părerea, am zice că... o posibilă împăcare!

Și supoziția nu vine de nicăieri. În urmă cu aproximativ două săptămâni, Marian Drăgulescu a vorbit la Antena Stars despre faptul că, de ce nu, s-ar vedea din nou în postura de bărbat însurat!

Larisa a fost căsătorită cu gimnastul Marian Drăgulescu, împreună cu care are doi copii: Beatrice (14 ani) și Richard (12 ani).

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest