Mihai Morar, copleşit de emoţii de ziua mamei sale. Mesajul transmis de prezentator, în direct

+2 click pentru
galerie

Mihai Morar, copleşit de emoţii de ziua mamei sale. Mesajul transmis de prezentator, în direct © Instagram

Zi importantă în familia lui Mihai Morar! Prezentatorul i-a urat mamei sale "La mulţi ani" în direct la "Răi Da Buni", acolo unde, de altfel, a şi transmis un mesaj din care nu putem să înţelegem decât că o iubeşte enorm şi că este recunoscător pentru ce are.

Ediţia de miercuri a emisiunii "Răi Da Buni" a început într-un mod inedit. Nici bine nu a apucat Mihai Morar să-i ureze mamei sale "la mulţi ani" că au şi venit cadourile! Din partea echipei, mama lui Mihai Morar a primit un tort şi un buchet superb de flori.

Le va primi, doar că, nu în această seară! De la Baia Mare până în Bucureşti e cale lungă, dar Mihai Morar a dezvăluit că mama lui îi va face o vizită, deşi el este cel care ar fi trebuit să facă acest lucru, cu ocazia zilei de naştere a acesteia. 

"Bună seara, mama! La mulţi ani! Ştiai tu că vine mama în Bucureşti? Ăsta e luxul suprem! De ziua mamei, să vină mama în Bucureşti! Mama, am primit un tort pentru tine! Bine, ea pleacă mâine dimineaţă şi ajunge poimâine seară că Baia Mare este departe.", a spus Mihai Morar la "Răi Da Buni".

Dis-de-dimineaţă, părinţii lui Mihai Morar au început pregătirile pentru vizita în Capitală: cornuleţe, zacuscă, tot ce trebuie! Prezentatorul tv s-a arătat recunoscător pentru părinţii pe care îi are şi, mai mult, a povestit un episod din viaţa lor, care s-a întâmplat cu mult timp înainte ca el să vină pe lume.

"Astăzi am sunat-o înainte să încep matinalul de la radio şi credeam că doarme, măcar de ziua ei. Făcea cornuleţe, tata împacheta borcanele de zacuscă, murături... În seara asta se încarcă toate în portbagaj şi zilele astea trebuie să-mi fac loc în boxă!... De ziua ei, tot ea îmi face cadou mie. Să-mi trăieşti mămică! Aşa cum am scris azi pe Instagram, dacă nu eram al mamei mele, eram al nimănui.", a mărturisit Mihai Morar.

Mihai Morar a auzit multe povestioare spectaculoase de la părinţii săi despre perioada de început a relaţiei, iar cu ocazia zilei de naştere a mamei sale, şi-a amintit cum a auzit de faptul că o domnişoară a încercat să strice chimia dintre ei. 

"A invitat-o într-o excursie cu autocarul şi era o altă domnişoară. Îi plăcea de tata şi încerca să o elimine pe mama. Şi era să plece autocarul fără mama. Era s-o facă baragladina pe mama. Bine că nu s-a întâmplat!", a mai povestit prezentatorul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest