Nataşa Raab, devastată după înmormântarea soţului: "Nu era pregătit să mă lase singură"

+3 click pentru
galerie

Nataşa Raab, devastată după înmormântarea soţului: "Nu era pregătit să mă lase singură" © arhivă

După o luptă cumplită cu cancerul, soţul Nataşei Raab, medicul Val Guţul, a murit. Actriţa a făcut anunţul cu sufletul sfâşiat de durere şi marţi, 17 septembrie, l-a condus pe ultimul drum pe cel cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Abia după înmormântare, Nataşa Raab a realizat că nu-şi va mai vedea niciodată sufletul pereche şi simte o tristeţe mai apăsătoare ca niciodată.

Nataşa Raab este devastată de durere. Actriţei îi este foarte greu să vorbească despre regretatul soţ la trecut şi încearcă să-şi amintească toate momentele pe care le-a trăit alături de Val Guţul. Suferinţa este nemărginită şi, deşi e parte a vieţii, Nataşa Raab abia îşi stăpâneşte lacrimile. 

Actriţa a intrat în direct la "Răi Da Buni" prin intervenţie telefonică şi a povestit, sfâşiată de durere, despre cumpăna prin care trece şi despre amintirea care rămâne acum, după ce Val Guţul, iubitul ei soţ, s-a stins din viaţă.

"Dumnezeu să-l odihnească! Acum am realizat că nu o să-l mai văd niciodată. Sunt foarte, foarte, foarte supărată şi necăjită... Totul s-a întâmplat după 38 de ani... este greu să-ţi aduci aminte de clipe rele, îţi aduci aminte doar de alea bune... Cred că nu era pregătit să mă lase singură. Am avut şi probleme de sănătate şi într-un fel el m-a salvat. Aşa cum spuneam, el este copilul meu şi va fi întotdeauna. Steluţa mea albastră! A salvat atâţia oameni şi nu a reuşit să se salveze pe el... Despre el se spune că vindecă cu ochii şi cu vorba! Când mergeam pe stradă, se uita toată lumea după noi. Aş da orice din viaţă ca Dumnezeu să facă o minune şi să mi-l aducă înapoi. Abia m-am liniştit după o porţie de urlat pe aici...", a mărturisit Nataşa Raab pentru "Răi Da Buni".

"Ţin minte că avea un umor cu totul ieşit din comun. Când ne duceam la motelul de veci, cum îi spunea el, pe care l-am făcut la Cimitirul Ungureni, zicea: Ia uite dragă ce vecini avem aici! Nu ne punem cearceaful noaptea în cap şi ieşim la un grătar?!... În fiecare loc din casă în care mă întorc văd poze cu el... Sunt multe, multe, amintiri frumoase. Vreau să trăiască în amintirea tuturor.", a mai spus actriţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest