Mirela Vaida, revoltată după ce echipa „Acces Direct” a fost atacată în Blăgești. Mesaj dur pentru fostul naș al Vulpiței

Mirela Vaida, revoltată după ce echipa „Acces Direct” a fost atacată în Blăgești. Mesaj dur pentru fostul naș al Vulpiței © Acces Direct

Situație halucinantă la „Acces Direct”. În timpul unei transmisiuni din Blăgești, echipa emisiunii a fost atacată de un vecin recalcitrant și în stare de ebrietate, care, pus pe harță, a reușit să sperie reporterul și să o enerveze pe Mirela Vaida. Prezentatoarea a avut un mesaj dur pentru autorități, care nu au făcut nimic ca să intervină în cazul bărbatului.

La Blăgești, Vaslui, oamenii s-au săturat de scandalul Vulpița și Viorel. Gigel, un vecin al familiei Stegaru, s-a supărat atât de tare încât, băut bine, a sărit pe mama lui Viorel și pe reporterul „Acces Direct”. După ce a fost gonit, s-a urcat la volan și a început să claxoneze minute în șir.

Mirela Vaida, mesaj dur pentru autorități

Mai mulți săteni, instigați de furia lui Gigel, au sărit pe echipa „Acces Direct” și au rupt cablurile de alimentare ale lămpilor din casă. Ulterior, au intervenit și niște echipaje de Poliție, însă înainte de această intervenție, Mirela Vaida a tăiat în carne vie. N-a scăpat nici fostul naș al Vulpiței, acuzat că ar fi violat-o.

„V-aș întreba și eu, Poliția din Blăgești sau de pe lângă Bârlad, de ce nu ați făcut ceva dacă acești doi soți au venit să reclame un viol? Poate chiar era o tentativă de viol. De ce? De ce nașul fuge și nu-l găsim pe nicăieri și numai nașa iese pe la poartă și ne spune vrute și nevrute? Dacă e nevinovat, să iasă și să spună: domne, nu este adevărat! Dar până aici, domnule primar. (...) Ce vină au colegii ăștia ai mei?”, a fost o parte din mesajul dur al Mirelei Vaida.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro