Miss Irina, scenă de gelozie în direct. Rafaello, Raffaello, mai lasă fetele! "Te băgai prea mult în seamă" / VIDEO

Miss Irina, scenă de gelozie în direct. Rafaello, Raffaello, mai lasă fetele! "Te băgai prea mult în seamă" / VIDEO © captură video

Azi este ziua frumoasei Miss Irina. Împlinește 25 de ani, iar Raffaello are pregătite câteva surprize pentru iubita sa. Din păcate, însă, azi voi vorbi cu cei doi şi despre un moment de... gelozie, pe care Irina l-a trăit la filmările clipului iubitului ei. Un moment care putea să le strice armonia în cuplu! 

În urmă cu puţin timp, Raffaello şi Miss Irina au fost personajele principale într-un clip! Raffaello a scris o piesă pentru frumoasa domniţă şi a filmat scene de-a dreptul spectaculoase. Ea, iubita lui din clip, dar pe ici pe colo, au mai apărut şi alte femei, care mai de care mai frumoase. 

Miss Irina a cedat şi gelozia şi-a făcut loc în relaţia lor. Dar nu din cauza acelor cadre, ci pentru că Raffaelo a postat pe vlog nişte secvenţe din backstage, în care se "băga în seamă" parcă prea mult cu restul domniţelor.

"Ce s-a întâmplat în ziua aia a fost puţin diferit de ce mă aşteptam eu... A postat el şi pe vlog nişte chestii din backstage şi nu mi-a plăcut. Te băgai prea mult în seamă la filmări cu fetele...", a spus Miss Irina.

Raffaello a găsit apoi soluţia! Cum să nu mai fie Miss Irina geloasă? Ei bine, gata cu transparenţa... "La următorul clip ea va veni doar la scenele cu ea... Ca să nu mai fii geloasă! Ea glumeşte acum, nu e aşa geloasă...", a continuat artistul.

"Pe mine m-a deranjat că s-a simţit intimidat cu atâtea fete... ", a mai precizat Irina.

Ca să uite de gelozie, Raffaello şi echipa Acces Direct i-au adus Irinei un superb buchet de flori şi un tort! Pe seară, cei doi vor ieşi la restaurant cu prietenii Irinei şi îi vor sărbători cu fast ziua de naştere. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro