Miss Irina l-a făcut băiat de casă. Raffaello i-a compus o melodie iubitei, pentru a-l ierta / VIDEO

Miss Irina l-a făcut băiat de casă. Raffaello i-a compus o melodie iubitei, pentru a-l ierta / VIDEO © Captură

După ce au fost protagoniştii unui adevărat scandal, acum Miss Irina şi Raffaello sunt mai bine ca niciodată. Ba chiar mai mult de atât, artistul i-a compus o melodie specială iubitei sale, totul pentru a-i arăta cât de importantă este pentru el.

Raffaello şi Miss Irina au trecut printr-un scandal monstru, în urmă cu câteva luni, chiar la Acces Direct, acolo unde tânăra l-a acuzat de lucruri care nu-i fac deloc cinste.

Deşi s-au certat în faţa publicului fără nicio reţinere, acum lucrurile s-au liniştit între cei doi, iar relaţia decurge cum nu se poate mai bine. Şi pentru că Raffaello vrea să-i arate partenerei cât de mult o iubeşte, a decis să-i facă acesteia o melodie.

Şi unde mai puneţi că în clip va juca chiar Miss Irina. Cei doi au vorbit la Acces Direct despre cum decurg acum lucrurile în cuplul lor, precizând că totul este bine.

Raffaello şi Miss Irina şi-au pus prietenii virtuali pe gânduri, în ultimul timp, din cauză că nu au mai postat imagini împreună pe reţelele sociale, însă, din fericire pentru ei, relaţia decurge bine, însă Raffaello şi Miss Irina vor să ţină lucrurile cât mai departe de ochii curioşilor.

''Ea este iubita mea din clip. În povestea clipului este vorba de un vagabond, care sunt eu, şi care m-am îndrăgostit de Miss Irina. M-am gândit să-i fac o melodie. Suntem foarte bine, ne iubim, petrecem timp împreună, dar vrem să păstrăm o iubire secretă'', a spus Raffaello la ''Acces Direct''.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro