Regina fitness-ului, în război cu Raffaello! Susţine că a fost sedusă şi înşelată cu Miss Irina / VIDEO

Regina fitness-ului, în război cu Raffaello! Susţine că a fost sedusă şi înşelată cu Miss Irina / VIDEO © captură video

Regina fitnessului este, de azi, în război cu celebrul Raffaello! Vi-l aduceți aminte pe Raffa, salvatorul frumoasei Miss Irinei? Ei bine, după acel scandal care a şocat întreaga ţară, Raffaello a început o relaţie cu Regina Fitness-ului, pe nume Alexandra. Însă în urmă cu câteva zile, tânăra a descoperit că Raffaello o înșeală! Cu cine credeți? Cu Miss Irina, acuză regina Fitness-ului.

Ea e Alexandra Grapa sau regina fitnessului, așa cum mulți au numit-o, după ce, a slăbit spectaculos într-un timp record! Ei bine, tânăra cu trup de zeiţă e foc şi pară pe celebrul... Raffaello. Motivul? Acesta ar fi sedus-o iar mai apoi ar fi... înșelat-o! 

"Am avut câteva întâlniri foarte drăguţe. Am ajuns într-un punct în care trebuia să ne mutăm împreuna. Mi s-a părut un băiat foarte mişto!", a declarat Alexandra Grapa pentru "Acces Direct". Doar că,  în loc să se mute împreună, regina Fitnessului a avut parte de un... şoc!

Când era la sală, a primit de la o cunoştinţă ce postase Raffaello pe Instagram: o poză cu el şi cu Miss Irina, femeia pe care a salvat-o şi cu care, pare-se că a început o relaţie.

Ei bine, în urmă cu aproape două luni, Miss Irina îl suspecta pe Raffaello că ar fi dus-o în apartamentul lui și ar fi profitat de ea. S-a dovedit, de fapt, că tânărul a salvat-o pe frumoasa Irina, după ce a găsit-o aproape inconștiență și singură în centrul Capitalei. Acum, se pare că cei doi formează un... cuplu! Asta spre necazul Alexandrei care susţine că, până mai ieri, ea era, de fapt, iubita lui Raffaello. 

"Nu mi-a mai dat niciun semn. M-am gândit să mă duc acasă la el să văd dacă e maşina. Întâmplător, maşina era în faţa blocului! A ieşit cu o domnisoară. I-am urmărit. L-am prins. Am avut o altercaţie, nu foarte placută!", a mai declarat aceasta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro