Moderator nou la emisiunea Xtra Night Show, după un pariu cu Liviu Vârciu! Cu cine a fost înlocuit Dan Capatos / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Moderator nou la emisiunea Xtra Night Show, după un pariu cu Liviu Vârciu! Cu cine a fost înlocuit Dan Capatos / VIDEO © captură video

Pariul e pariu! Telespectatorii Xtra Night Show au avut parte de o surpriză de proporţii joi seară, când la pupitru nu l-au văzut pe Dan Capatos! Cine i-a "furat" locul prezentatorului şi cum s-a descurcat? Ei bine... 

La finele anului 2019, Liviu Vârciu şi un prieten de-ai săi au făcut un pariu cu Dan Capatos, în direct. Conform "regulilor" stabilite în seara de 11 decembrie, dacă prietenul lui Vârciu termina de vopsit un autoturism până pe 15 februarie, Dan Capatos era nevoit să-l lase la cârma emisiunii, pentru o seară. 

În caz contrar, Capatos primea 1% din încasările filmului lui Liviu Vârciu, iar toată lumea se alegea cu vopsea gratis pe maşini, toată viaţa. 

"Tu îl laşi pe el în locul tău, şi eu îţi dau 1% din încasările filmului. Dacă nu, el ne vopseşte maşinile toată viaţa!", i-a spus Vârciu lui Dan Capatos.

Acestea fiind spuse... Dan Capatos a pierdut pariul şi şi-a cedat emisiunea, pentru o seară.

Cum s-a descurcat prietenul lui Liviu Vârciu în rolul de prezentator

Mândru la pupitru, cu puţine emoţii, noul prezentator a făcut senzaţie! Şi i-a avut ca invitaţi chiar pe Dan Capatos şi Liviu Vârciu. 

Alin, prietenul lui Liviu Vârciu, a fost ajutat de Cătălin Bordea, pentru ca totul să fie "ca la carte".

"Bună seara, doamnelor şi domnilor. În această seară o să vă prezint emisiunea Xtra Night Show. Avem doi invitaţi de seamă... Haideţi să vă salut pe toţi. Îl salutăm şi pe Bordea care este de aici să mă ajute. Şi pe Vika Jigulina... Avem doi invitaţi de seamă: unul este un fost mare om de televiziune, Dan Capatos. Pe domnul Liviu îl prezentăm ulterior...", a spus "prezentatorul de o seară", la începutul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro