Cât costă maşinile de fiţe pe care le are Liviu Vârciu în garaj. Suma pe care n-o s-o ghiceşti niciodată! VIDEO

Cât costă maşinile de fiţe pe care le are Liviu Vârciu în garaj. Suma pe care n-o s-o ghiceşti niciodată! VIDEO © captură video

Liviu Vârciu îşi petrece timpul liber în cel mai drag loc! Nu vorbim de vreo destinaţie de lux sau de vreun restaurant de fiţe, ci de propriul său garaj. Cât l-a costat această pasiune, de-a lungul timpului? Ei bine, cu siguranţă nu te-ai gândi la această sumă. 

Liviu Vârciu nu a primit echipa Xtra Night Show în casă, ci într-un loc mult mai special pentru el! În garajul unde îşi ţine maşinile de fiţe! Apoi, a venit în platoul emisiunii pentru a vorbi cu lux de amănunte despre pasiunea lui, dar şi despre pariul pe care l-a pierdut recent... Desigur, are legătură tot cu maşinile!

În urmă cu ceva timp, Liviu Vârciu s-a apucat să recondiţioneze maşinile la care a visat în vremurile lui de glorie. A schimbat tot! "M-a luat pasiunea asta nu ştiu de ce... iau fiecare colţuşo ... am vopsit pragurile... nu am ştiut, dar am inceput să învăţ. Mi-am pus şi roţile pe perete", a spus Liviu Vârciu.

Ce maşini are acum în garaj şi cât a dat pe ele

Liviu Vârciu deţine patru autoturisme: trei pe care le-a cumpărat ca să le recondiţioneze şi una din 2013, pe care o conduce zi de zi, pe străzile din Capitală. 

"Toate maşinile mele, până şi aia cu care merg zi de zi, care nu e de epocă, cum arată... sunt 20 şi un pic de mii de euro! Cu cea mai scumpă, cea cu care merg eu. Pe cea de epocă am dat 3500...", a dezvăluit Liviu Vârciu, în platoul emisiunii Xtra Night Show.

Pariul pe care Liviu Vârciu l-a pierdut

"Sunt ruginite, funcţionează, dar cutia nu mai schimbă... Bag bani, dar am prieteni care mă ajută, nu mai plătesc cât ar trebui la vopsit, mai fac un pariu, cum am şi făcut, dar am pierdut...", a continuat Liviu Vârciu. 

Într-adevăr, un prieten îl ajută cu vopsitul maşinilor! Şi ca să-l motiveze, a pus cu el un pariu. Liviu Vârciu a pierdut şi aşa, prietenul său a ajuns pe canapeaua lui Dan Capatos. 

"I-am zis aşa *Uite cum facem! Dacă până pe data de 9 decembrie îmi termin emisiunea, eu fac ce pariu vrei tu. Şi a zis *Eu vreau să fiu pe canapea la Capatos! Dacă nu, îţi fac maşina gratis*. De un an de zile o avea! Când am pus pariul ăsta cu el, în două săptămâni mi-a terminat maşina de vopsit", a povestit Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu, pariu cu Dan Capatos, în direct

După un pariu, mai merge un altul! În timpul emisiunii, cei trei au bătut palma! Dacă prietenul lui Liviu Vârciu termină de vopsit o altă maşină de-ale sale până pe 15 februarie, Dan Capatos va trebui să-l lase în locul lui, la cârma emisiunii, pentru o seară. 

În caz contrar, Dan Capatos primeşte 1% din încasările filmului lui Liviu Vârciu şi toţi se aleg cu vopsea gratis pe maşini, toată viaţa. 

"Tu îl laşi pe el în locul tău, şi eu îţi dau 1% din încasările filmului. Dacă nu, el ne vopseşte maşinile toată viaţa!", i-a spus Vârciu lui Dan Capatos.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro