Întoarce banii cu lopata, dar nimeni nu a ştiut cum i-a făcut! Serghei Mizil, totul despre averea lui. VIDEO

Întoarce banii cu lopata, dar nimeni nu a ştiut cum i-a făcut! Serghei Mizil, totul despre averea lui. VIDEO © captura video

Serghei Mizil este unul dintre cei mai excentrici afaceriști de la noi și are bani suficienți cât să își întrețină toate capriciile. Învărte sume colosale, dar nimeni nu a știut până acum cum a făcut avere afaceristul.

Serghei Mizil a povestit la Xtra Night cum a reuşit să se îmbogăţească pe vremea dictatorului Nicolae Ceauşescu, dar a lămurit și zvonurile potrivit cărora ar fi primit o moșternire din partea părinților, la rândul lor oameni avuți și cu o situație materială foarte bună. 

"99 la sută din oameni crede că eu am avut bani d-inainte au că mi-au lăsat bani ai mei. Deci chestia este la mijloc, deci foarte puţină lume ştie că mă trag...deci bunicul meu a fost moşier. Deci am moştenit un teren în jurul Decebal şi un bloc, în jur de 1 milion 800, împărţit la toată familia, dar nu l-am luat înă, pentru că a fost o perioadă când tata a zis că e blocul lui şi el nu dă oamenii afară...asta a fost discuţia după Revoluţie.", a declarat Serghei Mizil, la Xtra Night Show.

Totodată, Serghei Mizil a explicat în ce a investit banii pe care îi avea la Revoluție, dar și ce l-a determinat să facă avere, într-o țară instabilă și nu aveai nici un fel de siguranță.

"Aveam câteva mii bune la Revoluție, păi făceam contrabandă cu blugi, săpun...şi pe ăştia i-ai investit după Revoluţie. După Revoluţie m-am axat pe restaurante, că acolo a fost viaţa mea, unde ştiam cel mai bine. Și acum, spre finalul carierei, m-am axat pe cosntrucţii...prima oară pe verticală, apoi pe orizontală...blocuri şi..cimitire?...fac case, nu cimitire. Am mai făcut bani grei cu fondul plastic..făceam curele de piele, cravate de piele...pe timpul lui Nea Nicu. Imitam portofelelel de afară, făceam identice și le vindeam la fondul plastic.", a mai spus Serghei Mizil, la Xtra Night Show. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro