VIDEO PAPARAZZI / Ce-i mai plac blondele lui Serghei Mizil! Iată cât de fericit e atunci când le are în preajmă

+4 click pentru
galerie

Ajuns la 65 de ani, Serghei Mizil nu se dezminte! Celebrul bărbat este înnebunit după blonde. Când le are în preajmă, afaceristul e cel mai fericit om. 

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au întâlnit pe Serghei Mizil într-un mall din Capitală. În timp ce magazinele de lux erau ticsite de oameni dornici să facă shopping, cunoscutul afacerist a cotit-o spre zona în care erau amplasate restaurantele. Acolo, alături de câţiva prieteni, acesta a petrecut câteva ore.

Cu aceast prilej, Serghei Mizil nu a ratat ocazia de a bea câteva beri. Cu blondele pe masă, cunosctul bărbat a afişat o dispoziţie excelentă. Pus pe glume, acesta a râs în repetate rânduri, semn că se simţea excelent în compania amicilor săi.

La un moment dat, consumul de bere şi-a spus cuvântul. Neavînd de ales, Serghei Mizil a fost nevoit să meargă la toaletă. Îmbrăcat în trening, acesta a ajuns repede la WC şi a rezolvat problema care nu îi dădea pace. 

Revenit alături de prietenii săi, Serghei Mizil a continuat să stea la poveşti şi să soarbă cu poftă din paharul cu bere. La un moment dat, bărbaţilor li s-a făcut foame. Fără să ezite, aceştia au comandat de mâncare. Bucuros, Serghei Mizil a gustat de zor din bunătăţile de pe masă.  

A încercat să renunţe la băutură

Cunoscut ca un om care nu refuză un pahar de alcool, Serghei Mizil a încercat de câteva ori să renunţe la acest viciu. De fiecare dată, „minunea” nu a ţinut mai mult de câteva săptămâni.

"Nu mai beau de 15 zile. Am băut doar două zile de atunci. Ajunsesem la 103 kilograme. Mă simt mult mai bine. Mănânc salate, dude. La orice chestie pe care o faci, o dată pe săptămână poți să mănânci ce vrei. Eu nu o fac nici pe aia, că dacă mă apuc să beau nu mă mai opresc", afirma Serghei Mizil

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Conduce un Rolls Royce, dar are probleme cu bunele maniere! Gest scandalos făcut de un milionar celebru

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Haosul poartă numele lui! Un fost mare fotbalist al României, surprins în timp ce făcea ravagii la volan

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro