Motivul pentru care Nicolae Guță a decis să scoată la vânzare castelul cu 27 de camere: „Suntem afectați”

+3 click pentru
galerie

Motivul pentru care Nicolae Guță a decis să scoată la vânzare castelul cu 27 de camere: „Suntem afectați” © arhivă

Nicolae Guță a construit, în secret, un castel impresionant, de 27 de camere, pe care plănuia să îl transforme în hotel. Doar că, ce să vezi?! Castelul a fost scos la vânzare! Motivul a fost dezvăluit de Nicu Guță, fiul manelistului.

Nicolae Guță a investit în construcția unui palat impresionant, cu 16 etaje și toate facilitățile! A făcut totul în secret, de construcția clădirii aflându-se abia după ce a apărut anunțul de vânzare.

Castelul, ridicat în județul Bihor, în apropiere de Oradea, a fost inițial construit pentru a fi folosit drept hotel de lux pentru turiști. Nicu, fiul cel mare al manelistului, s-a ocupat de castel și l-a pus la vânzare. 

Acum, tânărul a și dezvăluit ce se află, de fapt, în spatele vânzării castelului.

Înainte să vină pandemia de coronavirus, familia lui Nicolae Guță a hotărât să se reprofileze și a compărat diferite imobile prin țară!

„Mă gândisem perioada asta cu COVID și oricum ne hotărâsem înainte sa vină perioada asta mai dificilă pentru toate domeniile, să ne reprofilăm. Și atunci am cumpărat diferite imobile prin țară. Pe unele le cumpărăm și le vindem în starea inițial, iar altora le facem noi o mică modificare și le vindem după”, a dezvăluit Nicu Guță la Antena Stars.

Cât despre castel, Nicu Guță a spus că „este o pensiune cu 27 de camere și un restaurant cu capacitate de peste 300 de persoane. Este foarte mare. La 4 margarete era evaluată”. 

Deși sunt „destul de chibzuiți”, Nicu Guță a spus că famolia sa a ales să vândă imoblul pentru că s-au reprofilat. Sunt activi pe piață și în domeniul imobiliar și în domeniul vânzărilor auto! 

Pandemia de coronavirus însă, i-a afectat. Nicu Guță a mai dezvăluit că tatăl său nu mai are răbdare și începe să cânte prin studio, de dorul evenimentelor la care era pleca des. 

„Noi suntem afectați și pe plan profesional și pe plan de viață, așa, pentru că noi toată viața am fost plecați la cântat. Îți dai seama să stai atâtea luni acasă? Pentru tata este prima dată când stă o perioadă atât de îndelungată prin casă. Deja nu mai are răbdare. Începe să cânte prin studio”, a mai spus Nicu Guță pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro