Nicoleta Voicu, la sapă de lemn! Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a ajuns să trăiască din pensia părinților / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Voicu, la sapă de lemn! Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a ajuns să trăiască din pensia părinților / VIDEO © arhivă

Pandemia de coronavirus a lovit din plin în buzunarele fostei iubite a lui Gheorghe Turda. Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu nu-şi mai permite traiul din Capitală şi s-a mutat la ţară, unde trăiește din pensia părinților. 

Pentru că evenimentele la care cânta au fost anulate, Nicoleta Voicu a fost extrem de afectată din punct de vedere financiar. Atât de afectată încât a fost nevoită să se întoarcă la țară, la părinții ei. Acolo, Nicoleta Voicu trăiește din pensia lor. 

Desigur, nu i-a fost ușor să facă această schimbare. Ba mai mult, spune artista, a fost umilitor. 

„Cariera mea artistică și toate eforturile mele au fost afectate din punct de vedere financiar, toate evenimentele fiind anulate. Neavând altă sursă de venit, am avut o lună cu un gol financiar. Nu aveam nicio rezervă financiară. Am fost nevoită să plec la ai mei fiindcă sunt cheltuielile de toate zilele, o minunată factură, o rată la bancă (...) A fost umilitor sinceră să fiu, în sufletul meu, să ajung să trăiesc din pensia părinților mei care au 83 de ani fiecare”, a declarat Nicoleta Voicu pentru Antena Stars. 

În continuare, Nicoleta Voicu a mărturisit să se mai întoarce în Capitală doar pentru a plăti facturile. Această perioadă afectată de restricțiile impuse în contextul limitării răspândirii noului coronavirus o îngrozește și nu îi e rușine să recunoască! 

„Mă îngrozește. Nici nu știu... Tot ce am primit, economisesc. Am venit, plec. Vin la București cât să plătesc facturile. Înțeleg și colegii cărora le este foarte greu. Sunt un caz fericit că pot să mă întorc la părinții mei”, a mai spus Nicoleta Voicu. 

Întrebată dacă fostul ei iubit, Gheorghe Turda, și-a arătat susținerea vizavi de ea, măcar prin vorbe, în această perioadă, Nicoleta Voicu a mărturisit că au ținut legătura, dar că nu-i trece prin gând să reia povestea de dragoste cu el. 

„Am ținut legătura. Și-a exprimat îngrijorarea însă, sunt niște lucruri despre care nu vreau să vorbesc. N-am să mă întorc în trecut pentru că oamenii nu se schimbă”, a precizat interpreta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro