O altă lovitură pentru Adela Chirică! Copilul ei suspină! „Aș fi vrut să am un tată căruia să-i spun că îl iubesc” / VIDEO

O altă lovitură pentru Adela Chirică! Copilul ei suspină! „Aș fi vrut să am un tată căruia să-i spun că îl iubesc” / VIDEO © captură video

Adela Chirică a pierdut o luptă în instanță, în fața miliardarului pe care îl acuză de ani de zile că și-a abandonat copilul! Femeia a explicat că băiețelul ei de 13 ani are neaparat nevoie să continue cursurile la școala la care merge de mult timp, doar că, cu banii... e mare problemă! 

Adela Chirică a intrat în direct prin videocall la Acces Direct, unde a anunțat ce s-a mai întâmplat în „războiul cu miliardarul”. Pare-se că a pierdut în primă instanță, dar a mers în apel și crede că va avea câștig de cauză! 

„2.000 de ron pe lună. Nu este un moft! Davis are încadrare de la Protecția Copilului... Pentru binele copilului, trebuie să-și urmeze educația la cursurile acestei școli. El nu poate face față la cursurile unei școli normale. Merge 3 zile pe săptămână și face și home schooling”, a explicat Adela Chirică.

Femeia este pregătită să meargă până în pânzele albe și nu o demoralizează nimic, atât timp cât copilul ei de 13 ani este bine.

În această perioadă, spune Adela Chirică, „am două prietene foarte bune care vin și ne aprovizionează, ne lasă mâncarea la ușă. Ce mai avem nevoie mai comandăm online”

Copilul Adelei Chirică plânge din cauza tatălui

Banii ca banii, dar dragostea... Adela Chirică a povestit că Davis a avut la școală de scris două poezii: una despre mamă și una despre tată. Când a venit vorba de a doua poezie... situația a luat o întorsătură tristă! 

„A venit la mine să-mi arate poeziile pe care le-a scris, una despre mine... a doua poezie a fost despre tatăl lui. Când am citit, am simțit un pumnal în inimă. După câteva minute l-am auzit plângând. Davis plângea pentru că ceilalți copii citeau poeziile despre tații lor. Aș fi vrut să am și eu un tată căruia să-i spun *Te iubesc*”, a mărturisit femeia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro