O mamă face acuzaţii grave la Acces Direct! Fiul, în pericol lângă soţia tatălui? / VIDEO

O mamă face acuzaţii grave la Acces Direct! Fiul, în pericol lângă soţia tatălui? / VIDEO © captură video

Adoarme cu gândul la fiul ei şi se trezeşte cu ochii în lacrimi, atunci când îşi dă seama că va mai trece o zi în care nu-şi va îmbrăţişa copilul. Încă una pe lângă cele 122 de zile câte ar fi trecut de când mama Daniela nu şi-ar mai fi luat copilul acasă.

Femeia de 33 de ani a ajuns în pragul disperarii de când tatăl celui mic ar fi bătut-o şi ar fi alungat-o de acasă, pentru o altă femeie, acuza mamă. Şi mai grav e însă că acum, această femeie care i-ar fi luat locul ar fi lovit copilul. Acuză tot mama celui mic.

"Au trecut atât de mult zile... De trei săptămâni nu pot să-l mai văd nici la grădiniţă pentru că fostul soţ a făcut o acţiune la Inspectoratul Şcolar ca să-mi interzică accesul în unitate. Eu mergeam la grădiniţă să văd cum se descurcă şi 5 minute stăteam cu el în braţe... Acele cinci minute poate i s-au părut prea mult...", a spus, în lacrimi, femeia.

În 2016, după patru ani de mariaj, cei doi au băgat divorţ! Femeia spune că a luat această decizie pentru că soţul ei începuse... mai multe relaţii. "Una dintre ele era o relaţie în adevăratul sens al cuvântului", a completat mama, la Acces Direct.

Mai mult, pentru că femeia îi reproşa aceste lucruri, bărbatul a început să devină violent, acuză tânăra mamă. 

În timpul căsniciei, când a sunat-o pe fosta soacră, femeia nu a primit niciun sprijin! A avut şi trei certificate medico-legale, bătăile erau de multe ori în faţa copilului, s-a spus că ruperea căsnicie este exclusiv din vina lui, dar acum ea nu-şi mai poate vedea fiul!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro